Aktywne Wpisy

MonazoPL +129
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
Gruby_Wuj +353
Moi rodzice pojechali do sanatorium do Gołdapii.
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
Jako że jest to przy ruSSkiej granicy to dostali powiadomienie, że mogą obowiązywać opłaty z powodu roamingu.
Poszli do salonu Play żeby im to wyłączyli, niestety numery nie były na nich więc pani z Play zadzwoniła do mnie żeby przekazać mi tą wspaniałą wiadomość że musi właściciel to zrobić.
Powiedziałem, że spoko tylko, że ja mam numery w T-Mobile.
Poprosiłem matkę do słuchawki i pytam:
źródło: obraz_2025-11-24_145653252
Pobierz

źródło: ab06bd
PobierzMam problem z wyścigami na wykazanie się i dokręcanie śruby, bo każdy chce zarabiać więcej niż koledzy z pracy kosztem wrzucenia wszystkich pod autobus. Znacie lekarza który by się chwalił, że on to jest produktywny za pięciu innych lekarzy?! Albo że obsłuży więcej pacjentów na godzinę?
lekarz drugiemu nie skacze do gardła bo czy zarabia 100 czy 90k to nieważne
@cat_tea: 10x lekarz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przecież w takiej Javie/Javascript AI czyni k---a cuda. Koduje 10x szybciej od cżłowieka i dostarcza kod na poziomie dobrego mida. Od roku praktycznie koduje 10-20 linii ręcnzie tygodniowo a 1000 linii kodu codziennie generuje Cursorem + Claude. To są niezawodne narzędzia.
Czy od razu wychodzi idealnie? No nie, ale za 3, 4, 5 promptem jest
To niestety prawda, ale co ja mogę z tym zrobić?
@some_ONE: w pensji, ale nie w liczbie pacjentów