Aktywne Wpisy

Medokin99 +415
#motoryzacja #honda
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
Nawiązując do wpisu
https://wykop.pl/wpis/83961361/motoryzacja-honda-jezeli-mysleliscie-ze-ostatnio-m
Chciałem
źródło: IMG_8742
Pobierz
okoboji +11
witam mam takie przejście między pokojami ale nie podoba mi się.
Będę wdzięczny za jakieś pomysły jak to zmniejszyć żeby były klasyczne drzwi 90.
Drewno całe wylatuje bo wygląda jak po babci a chcemy zrobić w klimacie ikea/agata meble pozdrawiam
#budujzwykopem #remontujzwykopem #architektura
Będę wdzięczny za jakieś pomysły jak to zmniejszyć żeby były klasyczne drzwi 90.
Drewno całe wylatuje bo wygląda jak po babci a chcemy zrobić w klimacie ikea/agata meble pozdrawiam
#budujzwykopem #remontujzwykopem #architektura
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-21 o 16.29.42
Pobierz

Póki co ukończyłem Wielki Płaskowyż i jest dobrze, bardzo dobrze, chcę wracać. Chyba zaczynam bardziej lubić takie wolne gry gdzie sobie robię swoje na spokojnie, eksploruję, szukam, rozmawiam i powoli brnę do przodu swoim tempem. Podoba mi się też, że nie ma nasrane znaczników na mapie i trzeba samemu większość odkrywać. Gra nie prowadzi za rączkę, a to chyba już rzadkość we współczesnym świecie.
Póki co zakup tej konsoli to był strzał w dziesiątkę. (ʘ‿ʘ)
#nintendoswitch #nintendoswitch2 #zelda #cyberpunk2077 #konsole
źródło: obraz
Pobierz@Krupier: i dosyć pusty
@NoKappaSoldier73: tam nie ma za dużo fabuły xd
@An-Dagda: ja nie narzekam, śmiga fajnie.
@Kryspin013: póki co mam co robić. Sobie chodzę, zwiedzam, poluję, gotuję, ubijam potworki, wiodę żyćko spokojnego Linka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bardzo podoba mi się ta minimalistyczna muzyka.
Z drugiej strony niby te 250 czy nawet 300 zł za grę to sporo, ale ja pamiętam jak tyle kosztowały gry na N64 czy Gameboye, a kiedy to było jaki procent wypłaty to był wtedy, a jaki teraz.
Powolne tempo gry naprawdę mi odpowiada. Może nawet przekonam się dzięki temu do Animal Corssing. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Brakuje
Daj znać za jakiś czas jak ci idzie. Ja w Botw mam nagrane.ok 440h a w Totk w
@nokash: j--------i. (ʘ‿ʘ)
Ja mam ten problem, że jak gram w jedną grę to tylko w nią i tak średnio umiem/chcę grać w inne (nie licząc jakichś partyjek w Mario Kart czy coś). Więc pewnie będę ją męczył aż przejdę lub
Wszystkie studnie,jaskinie, stroje, bubulgemy, zdjęcia, wspomnienia, koroki, fchuj tego jest