Wpis z mikrobloga

Ciężko, naprawdę ciężko jest mi porzucić tę grę, bo nawet przechodząc drugi raz bawię się świetnie i nie mogę się oderwać, ale już czas przenieść się z Night City do Hyrule i zobaczyć czy ten skrajnie inny otwarty świat wciągnie mnie tak samo mocno.

Póki co ukończyłem Wielki Płaskowyż i jest dobrze, bardzo dobrze, chcę wracać. Chyba zaczynam bardziej lubić takie wolne gry gdzie sobie robię swoje na spokojnie, eksploruję, szukam, rozmawiam i powoli brnę do przodu swoim tempem. Podoba mi się też, że nie ma nasrane znaczników na mapie i trzeba samemu większość odkrywać. Gra nie prowadzi za rączkę, a to chyba już rzadkość we współczesnym świecie.

Póki co zakup tej konsoli to był strzał w dziesiątkę. (ʘʘ)
#nintendoswitch #nintendoswitch2 #zelda #cyberpunk2077 #konsole
Krupier - Ciężko, naprawdę ciężko jest mi porzucić tę grę, bo nawet przechodząc drugi...

źródło: obraz

Pobierz
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
i dosyć pusty

@Kryspin013: póki co mam co robić. Sobie chodzę, zwiedzam, poluję, gotuję, ubijam potworki, wiodę żyćko spokojnego Linka. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bardzo podoba mi się ta minimalistyczna muzyka.
  • Odpowiedz
  • 0
@pasta_alla_carbonara: teraz to lepiej dwójkę jednak kupić. Ceny faktycznie z d--y, ale jak nie zbierasz to raczej z dużą stratą nie sprzedasz.

Z drugiej strony niby te 250 czy nawet 300 zł za grę to sporo, ale ja pamiętam jak tyle kosztowały gry na N64 czy Gameboye, a kiedy to było jaki procent wypłaty to był wtedy, a jaki teraz.
  • Odpowiedz
@Krupier: To jest skandal co Nintendo odwaliło z tymi okładkami na Switch 2, kiedy mieli najlepsze okładki gier ze wszystkich konsol na Switch 1 (piękna, duża grafika z minimalistycznym logo).
  • Odpowiedz
  • 0
@nokash: póki co doszedłem do Kakariko i gra się bardzo fajnie. Fakt, przeważnie nie wiadomo gdzie iść i ma się wrażenie, że coś robię źle albo, że może idę nie tam gdzie trzeba, bo człowiek jest przyzwyczajony do większego lub mniejszego prowadzenia za rączkę, ale traktuję to raczej jako plus.

Powolne tempo gry naprawdę mi odpowiada. Może nawet przekonam się dzięki temu do Animal Corssing. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Brakuje
  • Odpowiedz
  • 0
@Krupier to fajnie.ze ci sie podoba. Jeżeli chodzi o bronię to z czasem znajdziesz lepsze i będziesz miał ich dużo więc psucie sie.ciagle nie doskwiera. Przynajmniej ja tak miałem. Nintendo nie lubi sie z językiem polskim. A w totk jest jeszcze więcej do robienia i dodatkowo do eksploracji jest niebo i podziemie :)
Daj znać za jakiś czas jak ci idzie. Ja w Botw mam nagrane.ok 440h a w Totk w
  • Odpowiedz
  • 0
Daj znać za jakiś czas jak ci idzie. Ja w Botw mam nagrane.ok 440h a w Totk w tej chwili jakoś 650h i ciągle.gram :)

@nokash: j--------i. (ʘʘ)

Ja mam ten problem, że jak gram w jedną grę to tylko w nią i tak średnio umiem/chcę grać w inne (nie licząc jakichś partyjek w Mario Kart czy coś). Więc pewnie będę ją męczył aż przejdę lub
  • Odpowiedz
  • 0
@Krupier zbierać wszystko....co jest do zebrania
Wszystkie studnie,jaskinie, stroje, bubulgemy, zdjęcia, wspomnienia, koroki, fchuj tego jest
  • Odpowiedz