menelf przedstawia: Test bułek z Biedronki Bułka nr 4 CIABATTA 80G Cena: 1.14 PLN ------------------ Z serkiem topionym Hochland: 8.5/10 Z masłem i paróweczką: 8.0/10 Z miodem i serkiem śmietankowym: 6.0/10 Zdatna do spożycia: max 24 godziny od zakupu
Zalety: + pszna + kwadrat + bardzo dobra po odpieczeniu + ok cena
Wady: - szybko twardnieje - nie pasuje mi za bardzo na słodko - mało zdrowe ------------------
Moja wielce subiektywna ocena: 7.5/10
Jest to porządna bułka. Ma sporo zalet, największą jest chyba to że ze wszystkich które mroziłam, ta najlepiej się trzyma i smakuje praktycznie tak samo po odpieczeniu, dlatego mam aktualnie zapas mrożonych ciabat w zamrażarce. Bardzo zaskoczyło mnie, że mocno średnio mi podeszła na słodko. Ale za to ze słonymi rzeczami wchodzi super. Cena przystępna i w sklepie prawie zawsze jest, bo mało kto to kupuje u mnie. Egzotyczna odskocznia od zwykłej kajzerki jak ktoś reflektuje. Aha i z tego co widzę, to Biedronka ma 2 różnych dostawców ciabatty i nie mam pojęcia, którą wersję recenzję, ale różnią się składem jak coś. To chyba wszystko. Pozdrawiam.
@menelf: ja się ostatnio przerzuciłem na ciabatki z biedry bo te z lidla od kilku miesięcy się jakoś zepsuły, inaczej smakują, po podpieczeniu również dużo gorzej. Spożywam z posolonym serkiem mascarpone + ewentualnie czerwona papryka, albo w formie zapiekanek z chorizo i mozarellą w kulce.
Mój kumpel Wacuś, lat około 14. Dzisiaj dowiedzieliśmy się, że Wacuś ma raka, jesteśmy umówieni za 8 dni na uśpienie go... Przykro mi go i będę za nim tęsknił. Aż mi ciśnienie poszło... #koty #pokazkota #kumpel
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
Test bułek z Biedronki
Bułka nr 4
CIABATTA 80G
Cena: 1.14 PLN
------------------
Z serkiem topionym Hochland: 8.5/10
Z masłem i paróweczką: 8.0/10
Z miodem i serkiem śmietankowym: 6.0/10
Zdatna do spożycia: max 24 godziny od zakupu
Zalety:
+ pszna
+ kwadrat
+ bardzo dobra po odpieczeniu
+ ok cena
Wady:
- szybko twardnieje
- nie pasuje mi za bardzo na słodko
- mało zdrowe
------------------
Moja wielce subiektywna ocena: 7.5/10
Jest to porządna bułka. Ma sporo zalet, największą jest chyba to że ze wszystkich które mroziłam, ta najlepiej się trzyma i smakuje praktycznie tak samo po odpieczeniu, dlatego mam aktualnie zapas mrożonych ciabat w zamrażarce. Bardzo zaskoczyło mnie, że mocno średnio mi podeszła na słodko. Ale za to ze słonymi rzeczami wchodzi super. Cena przystępna i w sklepie prawie zawsze jest, bo mało kto to kupuje u mnie. Egzotyczna odskocznia od zwykłej kajzerki jak ktoś reflektuje. Aha i z tego co widzę, to Biedronka ma 2 różnych dostawców ciabatty i nie mam pojęcia, którą wersję recenzję, ale różnią się składem jak coś. To chyba wszystko. Pozdrawiam.
źródło: 20251103_124503
Pobierz@cocojambo210
@Soothsayer
@Shagal
@Jestem_Tutaj
brakuje typu mąki i ew składu
Najlepsza, po 3 dniach dalej można jeść, ale na świeżo z maselkiem, chrupiąca skórka - najlepsza
Komentarz usunięty przez autora