Wpis z mikrobloga

@krystian-stepaniak: ale mam bekę z tych bab co się czują "niekomfortowo" bo coś tam.. a przy szczupłym, wysportowanym chadzie z sześciopakiem i 10% bf to się zapewne nie czuje niekomfortowo będąc samej ulaną.. i to dla nich takie normalne, naturalne że ktoś taki się nią zainteresował. Wystarczy popatrzeć jakie paskudy przychodziły do ajemgeja i na jaki profil je zapraszał xD
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: u kobiet wjeżdża takie wyparcie, że na tiktoku spotkałem komentarze, w których laski pisały całkiem szczerze, że jak się jest chorym to się nie da schudnąć na deficycie kalorycznym, a ogólnie odchudzanie jest trudniejsze i bardziej kosztowne niż operacja powiększania wzrostu. Niektóre wprost mówią, że każdy facet może urosnąć tylko się im nie chce
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak najgorszy jest moment w którym mówi że jak wszystkie inne będzie ok a wzrost nie to niby też ok - już ja dobrze wiem jak wygląda te „ok” gdy mężczyzna nie odpowiada wymaganiom, ale dobrze pajacuje wokół - ona i tak nie będzie podświadomie zadowolona i będzie gardzić nim oraz sobą, bo będzie jej przypominał o jej porażce. Więc nie, nie jest ok
  • Odpowiedz
@krystian-stepaniak: tylko, że ona mówi coś co jest w kompletnej opozycji logicznej do tego, co napisałeś:

Ona mówi, że ma kompleks wzrostu bo ma 170 cm wzrostu (więc jak na kobietę jest relatywnie wysoka) -> dlatego jeśli miałaby mężczyznę, który jest niższy to ten kompleks by jej się pogłębiał przez uwydatnienie tego, że jest wyższa. Czyli u niej jest logika: ja jestem wysoka, Ty też bądź wysoki.

Ty piszesz, że
  • Odpowiedz