Aktywne Wpisy

nie_umiem_inwestowac +580
źródło: 1000005415
Pobierz
sesa_sebix +20
Ktoś mi strzelił w okno z wiatrówki ( ͡° ʖ̯ ͡°) byłem w kamienicy naprzeciwko i niby nie ma nikogo takiego kto by mógł to zrobić. Odwiedziłem prawie wszystkie mieszkania i nikt nic nie nawet czy ktoś wgl ma wiatrówkę, większość ludzi wydała się normalna. Da się wymienić samą szybe w takim oknie czy trzeba całe nowe okno?
#patologiazmiasta
#patologiazmiasta
źródło: IMG_7049
Pobierz

Przecież zdecydowanie większość przejechanych km jest przejechanych w pojedynkę w samochodach 5 osobowych.
Ile było by zysku na tym że były by tańsze i mniej miejsca zajmowały by.
Po prostu bardziej całej branży opłaca się produkować duże samochody nawet jak komuś bardziej pasował by jednoosobowy.
#motoryzacja #tesla #pytanie
źródło: obraz_2025-10-29_150135629
PobierzPrawda jest taka, że na małe auto mogą sobie pozwolić rodziny, które mają pieniądze na dwa auta.
chociaż obecnie samochody i jednoosobowe byłyby większe niż 30letni 5 osobowy no ale i tak sporo mniejsze niż obecne SUVy
Dwusosobowe samochody to na przykład Renault Twizzy albo Citroen Ami. Małe, tanie i strach w tym jeżdzić pomiędzy SUVami.
@sidhellfire: masz na myśli to coś? jak to wygląda XD
jak by wyglądała jak tesla Y to nie byłoby wstyd jeździć takim
Tesla Q możliwe że będzie w okolicach 140k PLN więc kolejny krok w postaci zmniejszenia mógłby spowodować że to auto było by w zasięgu każdego w polsce
źródło: obraz_2025-10-29_150927922
Pobierz@Yelonek: no ale właśnie one wyglądają jak g---o i to zmiejszenie jest decydowanie przesadzone, strefa zgniotu u niech nieistnieje
Co innego jak auto jednosobowe było by trochę mniejszą tesla Y pięknie wyglądało by, bezpieczne, psychicznie też bezpiecznie by wyglądało
źródło: obraz_2025-10-29_151725926
Pobierz@Przypomnienie 1 stycznia 2030
źródło: image
PobierzAby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
@DziobakPepe: jak to nie?
źródło: obraz
Pobierzźródło: temp_file1706350970348548478
Pobierz@DziobakPepe: nie będzie dużo mniejsze, bo musi być proporcjonalne wysokość/szerokość, jak napisał @zibizz1 są tylko trochę mniejsze, a kosztują prawie tyle samo co duży
To Żeby miał te cechy musi być odpowiednio większy. Dużo samochodów ma tylną kanapę tylko prowizoryczną. Możesz jak najbardziej złożyć ją, albo nawet zdemontować zwykłym kluczem 10mm i cieszyć się dużym bagażnikiem. Możesz kupić takie Renault 5, czy jakąś mazdę mx5 i masz względnie małe i zgrabne autko. Chcesz koniecznie 1 os. żeby było jeszcze mniejsze? To będzie wyglądało jak
@anonimowy_programista: tylko że jak patrzę to chyba jest takiej samej wielkości jak normalne auto...
źródło: image
Pobierzźródło: 57521-9c699c416e4bb3a9eb63a8d6a5f118fa
PobierzPoza tym masz dwuosobowe.