Aktywne Wpisy

Shyvana +11
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
nowszyja +18
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Podana lokalizacja: Nowa Huta, Kraków
W opisie: Ochmanów
Nie polecam biura NC Estate. Może od razu napiszcie że „w ścisłym centrum krakowa” xD
#zalesie #nieruchomosci #januszebiznesu #krakow
źródło: image_picker_03A44028-0141-4D1C-B4B5-0A803BF5F1A9-14191-00000B5066A6D881
PobierzMoje ulubione to takie gdzie nie ma podanej dokładnej lokalizacji tylko p--------o w stylu 300m do biedronki, 1km do szkoły, 200m do metra itp
XD
@boguslaw_licencyjny: Fajnie, możesz wyznaczyć położenie metodą trylateracji ( ͡º ͜ʖ͡º)
To i tak jeszcze nie jest zły wynik, widziałem kiedyś mieszkanie otagowane jako Ruczaj, patrzę a tam Sułkowice 20km na południe od Krakowa xD