Aktywne Wpisy

KNU-RZY-SKO +237
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

grand_khavatari +12
chciałbym zobaczyć badania od czego ludzie glupieją na starość to jest po 30stce
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde
normalnie inteligentni błyskotliwi 10 lat temu a teraz wstawiaja boomerskie memy na SM
przepracowanie? przebywanie z dziecmi? odmózdzajacy kólchoz?
co piątek wstawka HEHE BEDZIE PITE
albo zdjecie ogórka i BĘDZIE KISZONE HEHE @ZOSIAZTWITTERA
to samo zauważcie na joemonsterze, przecież to te same osoby co wstawiały 10 lat temu błyskotliwy studencki humor a teraz zmienili sie jak digimony kurde

źródło: 1000021453
Pobierzpomyśleć że Ojciec i jego siedmioro rodzeństwa + ojciec matka i babka oraz brat dziadka i kuzynka babki mieszkali na wsi na kilku hektarach i jakoś się żyło a dziś płacz i zgrzytanie zębami
@mr_ponglish: wiadomo że jest mniej energii (to się niestety zbiega też z tym że robimy się starsi), ale kurde odkąd mam dzieci odwiedziłem 6 krajów, pokochałem góry, obejrzałem cały the office i wiele innych, ukończyłem
@jmuhha: bardzo proste. Nie było internetu. Ludzie jeszcze myśleli, że tak trzeba żyć. Nastał internet i moje pokolenie doskonale to zobaczyło. Kolejne pokolenie widzi to jeszcze bardziej. Internet był darem niebios dla ludzkości, ale jednocześnie był takim "Bóg jest martwy 2.0". Dzięki internetowi dostaliśmy kolejny, solidny patch. AI w przyszłości nas ulepszy, niekoniecznie to, ale tak.
Potem
@Czerwone_Stringi: jest różnica między kilkoma hektarami, a 40m2, czy nie ma?
Jest dużo kumulujących się problemów, ale można je złączyć w
źródło: 1000023739
PobierzJa mam trójkę, ale długo nie chciałam mieć, bo raz, że praca, a dwa- co ważniejsze, nie chciałam im zapewnić tego, co ja miałam, a raczej nie miałam. Teraz chciałabym mieć jeszcze dwójkę/trójkę, ale raczej się nie zdecyduję, bo zbyt dużo zmian życiowych to ode mnie wymaga- m.in. przeprowadzkę do innego kraju na cały okres ciąży.
Tak po prawdzie, to sporo osób się na tej siatce zabezpieczeń
@DorodnyTucznik: zapomniaileś o ostrych chrupkach
Teraz, gdy możesz podróżować i korzystać z życia mając czas i pieniądze dziecko de facto pozbawia cię wielu rzeczy na ok 20 lat.
Natomiast ludzie, którzy postawili na bezdzietność z tego co obserwuję już nie cieszą się tak z tysięcznego koncertu na który mogą pójść i z kolejnego egzotycznego kraju, który odwiedzają. Relacje,
Obecnie jest dużo, a kobiety wymagają jeszcze więcej.
Z drugiej strony tamtejsze mało to mieszkanie i stabilna praca, a dzisiejsze nierealne życie, to również stabilna praca i własny kwadrat