Wpis z mikrobloga

@szychun: Berkowicz to pożyteczny debil pisu, może chciał zrobić gównoburze, temat zastępczy z działkami pod cpk. On zawsze miał łeb do interesów. Für Jarek
( ͡° ͜ʖ ͡°).
  • Odpowiedz
@szychun: niech poproszą o nagrania z kamer i będzie szybkie sprawdzam.
Inna rzeczą jest to, że koszyk (miejsce gdzie wsadza sie produkty po skasowaniu) wyje jak jest za duża waga w nim (nieodpowiedni do włożonych produktow).
  • Odpowiedz
@szychun sam tak kiedyś zrobiłem, że nabijałem produkty w słuchawkach i nie widziałem że nie kasowało ale... Nie mogłem zapłacić bo była zła waga produktów. Albo tam jest inny rodzaj kasy, albo nie skasował i zostały mu w koszyku.
Szczerze wątpię żeby chciał coś z-----ć, a jak było to się jeszcze okaże.
  • Odpowiedz
sam tak kiedyś zrobiłem, że nabijałem produkty w słuchawkach i nie widziałem że nie kasowało ale... Nie mogłem zapłacić bo była zła waga produktów. Albo tam jest inny rodzaj kasy, albo nie skasował i zostały mu w koszyku.

Szczerze wątpię żeby chciał coś z-----ć, a jak było to się jeszcze okaże.

@Aztec26626: Trochę nie rozumiem, jak mogłeś nie widzieć, gdzie wtedy patrzyłeś?

Też nie widzę celowego działania, bo musiałby być
  • Odpowiedz
@bracikk to by tłumaczyło dlaczego kasa go puściła. Ale w takim razie dlaczego tłumaczy się że miał słuchawki? Jakiś komunikat musiał być, jak rozumiem próbuje nam wmówić że go nie słyszał przez słuchawki.
  • Odpowiedz
@szychun szczerze mówiąc, jestem w stanie wyobrazić sobie, że można z nieuwagi zapomnieć czegoś skasować. Każdy roztrzepany człowiek potwierdzi. Bardziej zastanawia, dlaczego kupował w lewackim sklepie.
  • Odpowiedz
@szychun: Nie dość, że debil co nie potrafi korzystać z kas samoobsługowych to jeszcze zrobił zakupy w sklepie znanym z tęczowej torby i ikony transów Blahaja. Oj Berkowicz, ty lepiej zostań przy 'usługach informatycznych'.
  • Odpowiedz
@Aztec26626: i też 9 produktów przeoczyłeś? XD Albo ci się zestaw 18 talerzy i patelnia gdzieś tam do torby przykleił i nie zauważyłeś jak przerzuciłeś? XD Bo takie bajki kondziu opowiada XD
  • Odpowiedz