Aktywne Wpisy

PanMaglev +93
Hurr durr ceny mieszkań spadają. Tymczasem rzeczywistość. Mieszkanie z lat 70 do generalnego remontu, bez miejsca parkingowego, z czynszem na poziomie 1000 zł miesięcznie sprzedane w 6 godzin od wystawienia ogłoszenia. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
Zadzwoniłem 30 minut po wystawieniu ogłoszenia i umówiłem się na oglądanie dzisiaj po pracy o godzinie 17. O 13 dostałem telefon, że już sprzedane za gotówkę. ¯\(ツ)/¯
#warszawa #nieruchomosci
źródło: 1000017021
Pobierz

#lewackalogika #rozumekleminga #polityka #heheszki
źródło: temp_file3023688598093811276
Pobierz@Afrobiker Czyli wszystko sie zgadza, najwięksi miłośnicy PiSu mieszkają poza Polską
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak, nie istnieje od 7 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na szczęście, oprócz grupki silniczków, Zagrobelnego nikt nie traktuje poważnie, co wskazuje na to, że w naszym kraju są resztki normalności.
A z taką lewicą co zrobisz? Ślizgają się nad progiem wyborczym, orają sami siebie, no ale że głosują na nich pół ludzie - pół szczuromałpki to i do TV czasem trafią.
Na tym polega demokracja.
@Ravau23: poniekąd. Da się obiektywnie ocenić idee szkodliwe i zagrażąjące utrzymaniu demokracji. Dlatego jest na przykład zakaz promowania nazizmu gdzie nie usprawiedliwisz się swoim demokratycznym prawem do wolności słowa.
@Trollex: Demokracja liberalna ma tyle wspólnego z demokracją (bezprzymiotnikową) co demokracja ludowa.
@Vaclav: ale oranie samego siebie i ślizganie nad progiem to nie jest zdrada kraju, a Braun czy większość konfederacji codziennie powiela rosyjskie fejki. To są dwie różne rzeczy.