Aktywne Wpisy

panDario +15

zomowiec +2
Hej ziomki i ziomalko lli z pod tagów
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta
#samochodoza #konfitura
Wiecie że nie macie racji jak 70% wykopków. Społeczniaki i zbawcy chodników , których życie jest tak nudne i szare że w ogóle znajdujecie czas żeby zauważać źle zaparkowane auta. XD
Gdybym ja i reszta mieszkańców podchodził do tego w taki sposób musiałbym zgłosić za źle parkowanie całe moje osiedle, 80% wąskich dróg dojazdowych, większość wyjazdów z bram albo auta

@mirko_anonim: dawały za darmo na prawo i lewo to za co ty teraz będziesz musiał drogo zapłacić (i nawet nie chodzi w pierwszym rzędzie o pieniądze). Druga rzecz, baba po karuzeli nie jest już w stanie stworzyć trwałej więzi. Trzecia rzecz, będziesz porównywany do amalgamatu najlepszych cech wszystkich poprzednich gachów, co jest niemożliwe do wygrania, więc po jakimś
Przegryw często idealizuje swoją wymarzoną rużową, bo w zakładanej sytuacji mógł czekać na nią całe dotychczasowe życie i czułby się pokrzywdzony przy kobiecie, która już przeżyła "wielką miłość", już się sparzyła i teraz działa pragmatycznie i zachowawczo, traktując go jak bezpieczny wybór. Mam takie małżeństwa w otoczeniu i nie
@mirko_anonim: Jak kogoś nie stać na pełnoprawny posiłek to niech sobie wygrzebuje resztki ze śmietnika jak chce. Ja podziękuję.
@mirko_anonim: słaby bait napisany przez kobietę, ale odpowiem. Wszystko co robi człowiek w życiu ma swoje konsekwencje. Biblia, psychologia i nie tylko nie kłamią ws. związków i przeszłości.
@tokyoluck:
Dla reszty, bo nie mówię do ciebie toksyczny trollu, to jest oczywiście nie prawda i beka z Krula, że to mówił.