Aktywne Wpisy

plyty_chodnikowe +127
Przyznaj się, bez wstydu o-------ś takiego polskiego burgera a'la budka fast food na dworcu w Kielcach czy innych Gliwicach, co? Miękka bułka z sezamem, przypieczony kotlet z psa, prażona cebulka, musztarda sarepska, kwaśne plastry ogórka, okazyjna sałata, keczupu tortex n------e tyle że wycieka wszystko bokiem...
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
#jedzzwykopem #gotujzwykopem #lata90
źródło: IMG_0726-825x465@2x
Pobierz
cytmirka +25
Cóż mogę rzec, to chyba dobry moment na reklamę #kartkicytmirki na moim ulubionym tagu #wykopaka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
Jeśli chcecie Waszej parze sprawić piękna kartkę świąteczną (polecam personalizowaną), to serdecznie zapraszam!
W zeszłym roku kilku z Was otrzymało moją kartkę w prezencie. Proszę pamiętać jednak, że taka kartka raczej w wartość prezentu się nie wlicza, przynajmniej nie
źródło: 4C4D6E58-6808-4EE4-8C20-0D89A7F99CF7
Pobierz

Gra mojego dzieciństwa i najlepszy CoD w jakiego miałem okazję grać przez setki, jak nie tysiące godzin (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tamte lata to czas rozwoju Internetu, szybszych łącz, amatorskich modów i mapek, klanowych sparingów, pierwszych komunikatorów dla graczy (Xfire), "demek" i filmików fragmovie, dedykowanych for i stronek internetowych.
Może mieliśmy się okazję spotkać na serwerach zombie, onlyrifle, pierwszych warzonach czy po prostu na tej legendarnej Toujance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem nick ^7Achtung^1PL (znak ^ dawał kolor w grze #kmwtw).
Ehhh kawał historii <3
#cod2 #callofduty #historia #gry #callofduty2 #dupasquet #toujane
źródło: latest
PobierzMój nick KrzYchuuPL
Jak wygrzebie gdzieś coda to mogę założyć serwer i możemy zagrać ( ͡º ͜ʖ͡º)
I to bez zadnych klanow. Sam lupalem setki godzin. Do dzis cieplo wspominam, choc od dobrych 10lat juz gram tylko w single