Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +139
#rozdajo z okazji zbliżającego się święta konsumpcjonizmu, czyli Black Friday! Rozdajemy kartę podarunkową Allegro o wartości 100 zł!
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
Zasady rozdajo są proste. Aby wziąć udział:
• Daj plusika.
•
źródło: Rozdajo JakDorobic (1)
Pobierz
JAuStURYErSE +136
Prowadzisz sobie fajnego, lokalnego kebaba, masz dobry smak, spoko klientów, bez jakiś dymów, wpadają dobre opinie od lokalsów - no kręci się, wystarcza na utrzymanie pracowników i firmy. Potem przychodzi on. Wielki koneser kebczyków i zaczyna się kebabowe piekiełko. NPC respią się pod lokalem, przestajesz się wyrabiać, nie nadążasz, zaczynają wpadać ujowe opinie nawet od lokalsów XD, zaczyna się krytyka i tak dalej...
#ksiazulo
#ksiazulo
źródło: kebap
Pobierz

Gra mojego dzieciństwa i najlepszy CoD w jakiego miałem okazję grać przez setki, jak nie tysiące godzin (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tamte lata to czas rozwoju Internetu, szybszych łącz, amatorskich modów i mapek, klanowych sparingów, pierwszych komunikatorów dla graczy (Xfire), "demek" i filmików fragmovie, dedykowanych for i stronek internetowych.
Może mieliśmy się okazję spotkać na serwerach zombie, onlyrifle, pierwszych warzonach czy po prostu na tej legendarnej Toujance ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Miałem nick ^7Achtung^1PL (znak ^ dawał kolor w grze #kmwtw).
Ehhh kawał historii <3
#cod2 #callofduty #historia #gry #callofduty2 #dupasquet #toujane
źródło: latest
PobierzOgólnie też podpytać ludzi o mody, mapy, itp. Ten post całkiem nieźle się wybił. Mamy też tag #mircod @fan_Kazika można by dodać jeszcze jeden post tak żeby się rozeznać i żeby ludzie się zgłosili że są
Wspaniała gra, wieeeeele czasu z nią spędziłem.
Mój nick to był Persona Non Grata.
Klan, ESL, EBAL. Na xfire ponad 1000h, ale na początku się go nie używało tylko The All Seeing Eye.
Naszą klanową mapą było Bocage :D, oj wspaniałe czasy.