Wpis z mikrobloga

Dokładnie 20 lat temu premierę miało Call of Duty 2.

Gra mojego dzieciństwa i najlepszy CoD w jakiego miałem okazję grać przez setki, jak nie tysiące godzin ( ͡ ͜ʖ ͡)
Tamte lata to czas rozwoju Internetu, szybszych łącz, amatorskich modów i mapek, klanowych sparingów, pierwszych komunikatorów dla graczy (Xfire), "demek" i filmików fragmovie, dedykowanych for i stronek internetowych.

Może mieliśmy się okazję spotkać na serwerach zombie, onlyrifle, pierwszych warzonach czy po prostu na tej legendarnej Toujance ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Miałem nick ^7Achtung^1PL (znak ^ dawał kolor w grze #kmwtw).

Ehhh kawał historii <3
#cod2 #callofduty #historia #gry #callofduty2 #dupasquet #toujane
fan_Kazika - Dokładnie 20 lat temu premierę miało Call of Duty 2.

Gra mojego dzieciń...

źródło: latest

Pobierz
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@miluvzkittenz: Tylko myślę że dobrze by było, wpierw trochę rozpropagować temat na mikro. Żeby trochę ludzi się dowiedziało i wtedy będzie hulać ładnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie też podpytać ludzi o mody, mapy, itp. Ten post całkiem nieźle się wybił. Mamy też tag #mircod @fan_Kazika można by dodać jeszcze jeden post tak żeby się rozeznać i żeby ludzie się zgłosili że są
  • Odpowiedz
  • 3
@fan_Kazika Ja to kochalem za dzieciaka CoDa 1 a dokladniej samodzielna ekspansje w postaci "United Offensive". Pamietam wtedy jeszcze internetu w domu nie bylo a wyobrazni za to ponad miara, to jako dzieciak latalem samemu po mapkach z multika i udawalem kampanie i bitwy cale co sie tam dzialy ||
  • Odpowiedz
@fan_Kazika: Ja byłem po uszy zakochany w COD:UO.
Klan, ESL, EBAL. Na xfire ponad 1000h, ale na początku się go nie używało tylko The All Seeing Eye.
Naszą klanową mapą było Bocage :D, oj wspaniałe czasy.
  • Odpowiedz