Wpis z mikrobloga

✨️ Jak po rozwodzie zacząć nowe życie?
Cześć, ja tylko na chwilkę. Chciałem się pochwalić, ale nie mam komu. Rozwiodłem się po 10 latach małżeństwa i jestem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie :-)
Wbrew obiegowej opinii, sędzina była bardzo w porządku, wyrok sprawiedliwy - taki sam dla obojga.
Boże, nie wiem od czego zacząć drugie życie!

Błagam Was, nie żeńcie się! Mieszkajcie sobie razem, wychowujcie sobie dzieci, psy i koty, ale bez ślubu, bez wspólnego majątku, bez teściów.

Uciekam żyć.

#zwiazki #rozwod #chwalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via mirko.proBOT
  • 4
pomysłowy-innowator-88: Trzeba być debilem, żeby rezygnować z ułatwień, które daje małżeństwo dla jakiejś wykopkowej ideologii xD różne kwestie darowizn, przy wyjazdach za gramanicę, itd. Generalnie hasła o życiu na kocią łapę to jeden z największych debilizmów spotkanych przeze mnie na wypoku. Ciekawe czemu pary homo tak zawzięcie walczą o małżeństwa dla siebie, skoro to jest takie straszne? xD Ach, no tak, wiadomo, tu chodzi tylko o upadek cywilizacji białego człowieka (TM),
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: rozwiodłem się po 7 latach a 15 związku, potrzebowałem niemal 3 lat żeby dojść do takich samych wniosków. Niewłaściwy związek, niewłaściwa baba to największa porażka w moim życiu. Jakbym mógł cofnąć czas to wybrałbym jeżdżenie na rowerze a tej kazałbym spierd… no ale wyszło jak wyszło ;)
  • Odpowiedz