@PanAlbert: Jak rozbili jeszcze propagandyści tę liczbę na czynniki pierwsze dla lepszego efektu. Mnie to synek bardziej ciekawi gdzie są twoi "anonimowi świadkowie" xD
@PanAlbert: Pomijając ten zegarek za grosze to u nas nie dobrze jest mieć fajne rzeczy czy znać swoją wartość, bo to źle wygląda. Musisz być skromny, szary i się nie wyróżniać, inaczej wszystkich piecze d--a.
Ostatnio się p--------i, że Batyr miał buty za jakoś tysiaka czy coś takiego, ale polskiej firmy ze Słupska.
Ja wiem, że on jest jaki jest, ale kurde... dajta se już spokój z takimi bzdurami. Spoko, że patrzą władzy na ręce, ale czasem wstyd pisać takie pierdoły.
@PanAlbert: O paaaanie, to niektóre Casio są droższe, niż ten "polski" zegarek. A takie gównoartykuły pojawiają się, bo OP i x tysięcy innych klikają te clickbaity i jeszcze rozpowszechniają ¯\(ツ)/¯
#kontrolanadgarstkow #heheszki #polityka #zegarki #propaganda
źródło: G34aDFGWUAAjJFG
Pobierz@melquiades: Jednego ujawnił Tusk - Jacek Murański, postać znana xD
Pozostali polubili ciszę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Ale podpowiedź:
199 000 groszy
źródło: blonie_polan_2_gielzak
PobierzJa wiem, że on jest jaki jest, ale kurde... dajta se już spokój z takimi bzdurami. Spoko, że patrzą władzy na ręce, ale czasem wstyd pisać takie pierdoły.
Komentarz usunięty przez autora
@xyz_xyz: dodaj w myślach zera cztery, wyjdzie pieniądz starej ery
Skoro „redaktorka” Wojciecha Płochockiego zwala z nóg 2000 zł za zegarek, to ciekawe ile on w tym Onecie zarabia?
źródło: d72858d67d71b320eb80b3d1cf47b4e8
PobierzA takie gównoartykuły pojawiają się, bo OP i x tysięcy innych klikają te clickbaity i jeszcze rozpowszechniają ¯\(ツ)/¯
@melquiades: Na onecie akurat ciągle piszą liczby w taki sposób, obojętnie, czego dotyczą xD
@Afrobiker: Ty się śmiejesz, a to naprawdę tak wygląda.