Aktywne Wpisy

uncle_freddie +461
Napiszę to m.in po to, żeby miał szansę zamknąć mi mordę bramką: nie rozumiem fenomenu Kamińskiego, dzisiaj sparaliżowany
#mecz
#mecz

jednorazowka +303
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
od razu na wstepie prosze platki sniegu, p-------i i inne skrzywdzone przez los i otylosc osoby uwazajace ze to wina genow, swiata i ogolnie kazdego a nie ich sama o nieczytanie bo ostatnio jeden taki frustrat sie wyzewnetrznial, jego kompleksy az bily po oczach i ogolnie co to nie on i nikt nie moze powiedziec ze jest grubasem nawet jak grubasem jest bo on sie poplacze
takich tu nam nie potrzeba, tu sa tacy ktorzy wiedza ze sa grubi, wiedza ze z-----i, wiedza ze sa leniwi i przyszli po twarde i prawdziwe slowa a nie glaskanie po cipce jak ten koles z zeszlego tygodnia
moje grubasy chca tego co dostaja nikt ich nie zmusza
tak wiec opieprz z zeszlego tygodjnia troche zadzialal bo schudlismy wiecej i mniej przytylismy
nadal szalu nie ma bo tylko 23,2 kilo netto zeszlo, ale juz od startu prawie 250 kilo
na 6 tyg to srednia nie jest zla
ale ogolnie powiem wam ze najwiekszy sukces jak na racie to odniosl @cadmus
zszedl z bmi prawie 50 (ponad 172 kilo) do 125 kilo (bmi okolice 35 juz niedlugo)
jasnem ciagle jest grubasem, ale juz o prawie o 50 kilo lzejszym
jakby wiecej grubasow tak nad soba pracowala to by bylo cos
a tak wiaodmo jak jest, niektorzy sa leniwy, innym motywcja spada
ale nie jest zle
mamy tez sponsora! wyobrazacie to sobie? jestę influencerem!
a tak serio to @DrFlaming ufundowal nagrode dla tych ktorym sie chce, leniwe p---y nadal nic nie dostana bo sa leniwe, wiec nie zasluguha
nagrodą będzie pakiet czyli 3 wizyty u nich a dokladnie
Razem z @DrFlaming przygotowaliśmy dodatkową motywację: wszystkie grubasy ktore maja choc troche rigczu a w ich krwi nie plynie sam tluszcz a w mozgu jest cos wiecej niz boczek i dodatkowo ktorzy osiągną 5% spadku wagi na półmetku wyścigu, wezmą udział w losowaniu pakietu holistycznego od Dr Flaming (3 wizyty z wybranymi specjalistami od odchudzania). Dotyczy osób już zarejestrowanych w wyścigu
rozumiecie to? za darmo to wiadomo i sol slodka a tu na dodatek mozecie cos zmienic w swojej grubej egzystencji
nie ma sie co wstydzic, oni widzieli pewno wiecej grubasow niz wy w swoim zyciu nawetpatrzac co dzien w lustro
badzcie jak @cadmus, nie badzcie jak XXXXXXX (tu nie bede wymienial z nicka bo tak z 50 osob jest beznadziejna to by za dlugo trwalo)
ruchy kluchy leniwe
do tej edycji zapisalo sie tez 2 nowych, na razie to @AnalnaRakieta, nie ma co, swietnynick, ciekawe czy czasem sie go wstydzisz a takze @mk27x
zaprszamy nowe grubasy, kilka odpadlo wiec ktos moze sie dopisac, wiadomo, wieej to weselej
o dziwo discord jesczze mocno zyje, wiaodmo udziela sie moze 15% osob a reszta po prostu czyta albo i nie ale nadal mozna znalezc tam wsparcie, wyparcie a takze parcie na zarcie
#drflaming #odchudzanie #chudnijzwykopem a takze dla zasiegi #rozowepaski i #niebieskiepaski bo przeczytalem w danych NFZ ze poinad 60% Polakow ma juz nadwage lub otylosc! 3 na 5? chyba was porabalo wiec grubasy
I trochę naszemu krulowi grubasów @wykopowy_brukselek za Twoja robotę. Dzięki, chcesz ciastko?
podziekuje wiec
fajnie że czytacie ze zrozumieniem.
Aczkolwiek wygranym powinien być przegrany w naszych zawodach :-)
Grubasów w potrzebie - zapraszam do
I mnie waga po ładnym spadku póki co stoi w miejscu. Ale będę dzielnie walczył do końca!
@wykopowy_brukselek xDDDD
@wykopowy_brukselek:
źródło: F3Vb3CpWYAAFaYH
PobierzCo do schudnięcia, to sam byłem na swojej diecie i schudłem z około 130 do 83, ale nie chciało mi się trzymać diety i grubość powróciła Nie taka jak wcześniej, ale waga podobna. Mam teraz sporo więcej mięśni i choć jestem ulany, to ludzie mi tyle nie dają jak im mówię