Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego tak trudno znaleźć partnerkę po 30-tce?
Jak to jest z tą ścianą u kobiet? Bo jestem już w poważniejszym wieku nadal sam a mam wrażenie że dosłownie żadnej wolnej. Nawet jakbym chciał zagadać do starych koleżanek ze studiów to każda już dawno okopana od lat w związku, chociaż bardziej to w małżeństwach i dzieciach. Jakieś internetowe próby to zauważyłem że nawet samotne matki to mają jeszcze większe wymagania i oczekują nadal tych samych badboyów wysokich w tatuażach ale z ojcowskim charakterem i jakimś stabilnym dorobkiem typu mieszkanie, auto, dobra praca i nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane xd. Nawet koleżanki mojej matki 65+ to niezły #blackpill tam w rozmowach wychodzi i też mają jakiś Zbyszków z własnymi firmami na kawę ustawionych a poczciwych Mariuszków od remontów i drobnych przysłów i tak to się kręci xd

#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 73
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane

@mirko_anonim: zrozumcie że one już dostają wasze zasoby pośrednio przez system. musiałbyś mieć jakąś ponadprzeciętną wartość żeby to przebić. większość zwykłych facetów jej nie ma.
  • Odpowiedz
nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane

@mirko_anonim: tak się kończy czytanie kretynizmów na wykopie

a tak czysto teoretycznie - jeżeli nie przeszkadza ci, że kobieta potencjalnie byłaby z tobą z desperacji, to oszczędź sobie i innym frustracji i po prostu chodź na dziwki
  • Odpowiedz
@czescmampytanie: nice try.

Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie. Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami. Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy, może poza filmem Sunset Boulevard, a nawet i tam nie chodziło o typa ;>
  • Odpowiedz
@Marysiabaton: tylko ze to jest prawda. Umawialem sie z takimi laskami po scianie i prsktycznie kazda jedna narzekala jak to jej teraz ciezko kogos konkretnego znalesc i zostaly juz same odrzuty. Zalujac przy tym swoich wyborow z przeszlosci, przed przeszloscia nie uciekniesz. To ze tobie to nie pasuje do banki w jakiej zyjesz, nie oznacza ze nie jest to prawda
  • Odpowiedz
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie

@Marysiabaton: przecież tego nie należy rozumieć dosłownie. pytam jeszcze raz co jest folarskiego w fakcie że ludzie się starzeją i tracą atrakcyjność, a przez to mają coraz większe problemy znaleźć kogoś wartościowego do poważnego związku.
  • Odpowiedz
To ze tobie to nie pasuje do banki w jakiej zyjesz, nie oznacza ze nie jest to prawda

@pymbelak: no dobra, masz rację. Ostatecznie skoro istnieją ludzie, którzy na przykład chcą być zjedzeni albo lubią wypalać sobie znamiona na ciele to zapewne istnieją takie laski, what can I say
  • Odpowiedz