Aktywne Wpisy

Shyvana +13
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
sloniasek +259

Jak to jest z tą ścianą u kobiet? Bo jestem już w poważniejszym wieku nadal sam a mam wrażenie że dosłownie żadnej wolnej. Nawet jakbym chciał zagadać do starych koleżanek ze studiów to każda już dawno okopana od lat w związku, chociaż bardziej to w małżeństwach i dzieciach. Jakieś internetowe próby to zauważyłem że nawet samotne matki to mają jeszcze większe wymagania i oczekują nadal tych samych badboyów wysokich w tatuażach ale z ojcowskim charakterem i jakimś stabilnym dorobkiem typu mieszkanie, auto, dobra praca i nie są nawet mną zainteresowane, chociaż myślałem że z otwartymi rękami mnie przyjmą bo będą zdesperowane xd. Nawet koleżanki mojej matki 65+ to niezły #blackpill tam w rozmowach wychodzi i też mają jakiś Zbyszków z własnymi firmami na kawę ustawionych a poczciwych Mariuszków od remontów i drobnych przysłów i tak to się kręci xd
#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt
@mirko_anonim: zrozumcie że one już dostają wasze zasoby pośrednio przez system. musiałbyś mieć jakąś ponadprzeciętną wartość żeby to przebić. większość zwykłych facetów jej nie ma.
@visas: bzdura, oczywiście że jest, ale nie po 30.
Po drugie musisz poznawać ludzi
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@mirko_anonim: tak się kończy czytanie kretynizmów na wykopie
a tak czysto teoretycznie - jeżeli nie przeszkadza ci, że kobieta potencjalnie byłaby z tobą z desperacji, to oszczędź sobie i innym frustracji i po prostu chodź na dziwki
Foliarskie są fantazje o jakichś typiarach siedzących i płaczących na tinderze bo wcześniej byli chady/prezesi a później już nie. Tak samo foliarskie jak te fantazje o starych pannach płaczących kotu w futro, bo się nie ustatkowały z mariuszkami. Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy, może poza filmem Sunset Boulevard, a nawet i tam nie chodziło o typa ;>
@Marysiabaton: przecież tego nie należy rozumieć dosłownie. pytam jeszcze raz co jest folarskiego w fakcie że ludzie się starzeją i tracą atrakcyjność, a przez to mają coraz większe problemy znaleźć kogoś wartościowego do poważnego związku.
@pymbelak: no dobra, masz rację. Ostatecznie skoro istnieją ludzie, którzy na przykład chcą być zjedzeni albo lubią wypalać sobie znamiona na ciele to zapewne istnieją takie laski, what can I say
@Marysiabaton: coś ci sie pomyliło. nikt nie pisze ze laski płaczą za mariuszkami.
@Marysiabaton: szybkie przejście z teorii foliarskich i "Nie wydarzyło się nigdzie i nigdy" ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)