Aktywne Wpisy

Zopyross +169
Do wzięcia kredytu hipotecznego na te 20-30 lat to trzeba mieć silną psychikę. Najpierw załatw sobie porządną pracę, potem wybiegaj umowę na czas nieokreślony, a bank w nagrodę przygotuje chomąto. No i potem się zaczyna wyścig nadgodzin, znoszenia mobbingu, nadpłacania ratek aby zmniejszać bandycką lichwę odsetek, widzę to po swoim kołchozie, tzn kilka rozmów o życiu i już wiesz, kto ma jakie zobowiązania, zdradza ich nawet podejście do przełożonych czy kierownictwa. Ten

StaryWedrowiec +357

@mirko_anonim: Bo w dzisiejszych czasach jest to praktycznie 1:1 z tym co jest 'na zewnątrz'. Łatwo pokazać hipokryzję kobiet.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
A reszta ma fobie, jest aspołeczna czy z innych powodow wcale nie ma znajomych, ani interakcji społecznych w realu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Derpinardus: typowy użytkownik tindera i powód dla którego nie warto korzystać. A to dopiero wierzchołek góry lodowej
@mirko_anonim: wyszedłem, stoję i się rozglądam. Nawiguj co dalej mam robić oski bo nie wiem.
Komentarz usunięty przez autora
Polska 2025, zgadza się
xDDD to czemu ja na żywo nie spotykam tak toksycznych kobiet a na tinderze jest ich
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord