Aktywne Wpisy
Oto co osiągnęliśmy dzięki 40 lat wolności i kapitalizmu.
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
Było warto?
#prl #gospodarka #ekonomia #biznes #polska #kapitalizm #pytanie
źródło: prl vs usmiechnieta polska
Pobierz
fastmotion +30
Czy istnieje we #wroclaw mechanik który:
- odbierze telefon
- jest trzeźwy
- nie zapomni o terminie
- umie się wysłowić
- nie zepsuje mi auta
- odbierze telefon
- jest trzeźwy
- nie zapomni o terminie
- umie się wysłowić
- nie zepsuje mi auta

Przychodzę z nietypową prośbą, bo trochę odbiłem się od ściany. Kończę pisać magisterkę, brakuje mi już tylko domknięcia badań, ale utknąłem na zbieraniu ankiet.
Potrzebuję opinii osób, które grały w Cyberpunka 2077. Próbowałem wrzucać ankietę na dedykowane grupy na FB i Reddicie, ale odbijam się od regulaminów i nadgorliwej moderacji, która kasuje posty z automatu. Mam 22 odpowiedzi, potrzebuję jeszcze 78, żeby to miało ręce i nogi i żebym mógł w końcu zamknąć ten etap.
Ankieta zajmuje max 3-4 minuty i w całości dotyczy CP2077 (kiedy graliście, jakie wrażenia, itp.).
Żeby nie przychodzić z pustymi rękami, robię małe #rozdajo. Z osób, które wypełnią ankietę i na samym końcu zostawią swój nick z Wykopu (lub mail), wylosuję jedną, której puszczę jutro wieczorem BLIKIEM 50 ziko na dobrą pizzę 🍕.
Link do ankiety: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdRzE4hw-5C4ef80_O9hX4H9TulRE_bC-ikM0bZi4edWVmeKw/viewform?usp=header
Będę mega wdzięczny za każdego plusa dla zasięgu i każde wypełnienie. Ratujecie mi dyplom! Z góry dzięki!
#cyberpunk2077 #gry #pcmasterrace #studbaza #magisterka #rozdajo
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora