Aktywne Wpisy

MonazoPL +102
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
źródło: monazo promocje bankowe
Pobierz
vulfpeck +69
#samochody #motoryzacja #polskiedrogi #polska #facebook
Solidna odklejka.
Prześladowania samochodziarzy nie ustają XD
Solidna odklejka.
Prześladowania samochodziarzy nie ustają XD
źródło: 10782
Pobierz

Dlaczego mężczyźni wciąż używają #tinder jak jest tyle sposobów na poznawanie kobiet i generalnie na żywo o wiele lepiej poznać a jeszcze ciągle narzekają na tę apke? Nie przypominam sobie ani jednej sytuacji aby ktoś miał pozytywne wrażenia z tindera. Każdy kogo znam w #zwiazki to poznał się na żywo a nie przez jakieś głupoty a tutaj ludzie rozkminiają jakieś techniki czy inne mambo dżambo które tłumaczy rynek matrymonialny na podstawie apki która ma sprawić żebyś NIE znalazł nikogo a jeszcze płacił ciężkie pieniądze. Czasem przeglądając wypok widzę screeny z tindera profili to literalnie widzę te same babki które ja widziałem 5 lat temu jak sam sprawdzałem jak to działa to niezła beka jak od lat tam siedzą te same wieczne singielki z pretensjonalnymi opisami. Nigdy tam nie było normalnych kobiet to po co nadal w 2025 ciągnąć ten temat zwłaszcza że weszło AI i piszecie z botami pewnie? Nie znajdziecie tam sensownej baby bo to miejsce przyciąga wadliwe jednostki. Zamiast tego wyjdźcie na zewnątrz i zobaczycie różnice.
#podrywajzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill #samotnosc #badoo
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
@mirko_anonim: Bo w dzisiejszych czasach jest to praktycznie 1:1 z tym co jest 'na zewnątrz'. Łatwo pokazać hipokryzję kobiet.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
A reszta ma fobie, jest aspołeczna czy z innych powodow wcale nie ma znajomych, ani interakcji społecznych w realu
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: RamtamtamSi
@Derpinardus: typowy użytkownik tindera i powód dla którego nie warto korzystać. A to dopiero wierzchołek góry lodowej
@mirko_anonim: wyszedłem, stoję i się rozglądam. Nawiguj co dalej mam robić oski bo nie wiem.
Komentarz usunięty przez autora
Polska 2025, zgadza się
xDDD to czemu ja na żywo nie spotykam tak toksycznych kobiet a na tinderze jest ich
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord