Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego mężczyźni wciąż korzystają z Tindera?
Dlaczego mężczyźni wciąż używają #tinder jak jest tyle sposobów na poznawanie kobiet i generalnie na żywo o wiele lepiej poznać a jeszcze ciągle narzekają na tę apke? Nie przypominam sobie ani jednej sytuacji aby ktoś miał pozytywne wrażenia z tindera. Każdy kogo znam w #zwiazki to poznał się na żywo a nie przez jakieś głupoty a tutaj ludzie rozkminiają jakieś techniki czy inne mambo dżambo które tłumaczy rynek matrymonialny na podstawie apki która ma sprawić żebyś NIE znalazł nikogo a jeszcze płacił ciężkie pieniądze. Czasem przeglądając wypok widzę screeny z tindera profili to literalnie widzę te same babki które ja widziałem 5 lat temu jak sam sprawdzałem jak to działa to niezła beka jak od lat tam siedzą te same wieczne singielki z pretensjonalnymi opisami. Nigdy tam nie było normalnych kobiet to po co nadal w 2025 ciągnąć ten temat zwłaszcza że weszło AI i piszecie z botami pewnie? Nie znajdziecie tam sensownej baby bo to miejsce przyciąga wadliwe jednostki. Zamiast tego wyjdźcie na zewnątrz i zobaczycie różnice.

#podrywajzwykopem #niebieskiepaski #rozowepaski #przegryw #blackpill #samotnosc #badoo

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi

❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt

• 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: większość facetów mających problemy z kobietami nie ma wyglądu albo psychiki albo obu tych rzeczy. Na żywo jest dużo ciężej podbijać bo po pierwsze musisz mieć dynaminę, być odważnym, po drugie odrzucenie dużo bardziej boli, szczególnie jak laska Cię wyśmieje albo zobaczysz na jej twarzy obrzydzenie. Na żywo, szczególnie w liceum i na studiach jest najłatwiej, jak ktoś w tym czasie nie podbijał i nie znalazł kobiety to prawdopodobnie
  • Odpowiedz
@mirko_anonim Ja tam wchodzę z nudów pooceniać ludzi w promieniu 8-10 km, choć badoo ma lepsze kwiatki niż tinder. Czasami ktoś da lajka, z rzadka sam dam — ostatni raz umówiłem się półtora roku temu i i tak wiedziałem, że jej nie biorę, ale chciałem zobaczyć na żywo zdesperowaną babę, bo wydawała się coś zbyt miła i tęgo urabiała.
  • Odpowiedz
Dlaczego mężczyźni wciąż używają #tinder jak jest tyle sposobów na poznawanie kobiet i generalnie na żywo o wiele lepiej poznać a jeszcze ciągle narzekają na tę apke?

@mirko_anonim: Bo w dzisiejszych czasach jest to praktycznie 1:1 z tym co jest 'na zewnątrz'. Łatwo pokazać hipokryzję kobiet.

Każdy kogo znam w #zwiazki to poznał się na
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niezłomny-mentor-12: Wiele osób korzysta z tych aplikacji, żeby spędzić z kimś wieczór i o sobie po nim zapomnieć albo przekuć to w stały układ. Kobiety mają wymagania z kosmosu i nic do zaoferowania, a mężczyźni są obrzydliwi w swoim umizgiwaniu się żeby cokolwiek zyskać. Każda z tych aplikacji tworzy iluzje łatwego dostępu do miłości co przyciąga samotnych ludzi którzy mają nadzieję na łatwe poznanie partnera.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo ·
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
dominujący-pomysłodawca-64:

lajka, z rzadka sam dam — ostatni raz umówiłem się półtora roku temu i i tak wiedziałem, że jej nie biorę, ale chciałem zobaczyć na żywo zdesperowaną babę, bo wydawała się coś zbyt miła i tęgo urabiała.

@Derpinardus: typowy użytkownik tindera i powód dla którego nie warto korzystać. A to dopiero wierzchołek góry lodowej
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: "tyle"? jakie dokładnie, od ponad 10 lat wegetuje w trybie dom-robota-dom. w średniej/ na studiach nie udało mi się nic zdziałać, znajomości nie udało mi się nawiązać takich żeby po ukończeniu przetrwały. więc nie znając nikogo i nigdzie niw ywychodząc jakbym mial kogoś poznać?
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
zrównoważony-mentor-69: @kaminarii

Bo w dzisiejszych czasach jest to praktycznie 1:1 z tym co jest 'na > zewnątrz'. Łatwo pokazać hipokryzję kobiet.

xDDD to czemu ja na żywo nie spotykam tak toksycznych kobiet a na tinderze jest ich
  • Odpowiedz