Aktywne Wpisy

KratosBogWojny +88
O żesz k---a, niby człowiek wie, ale jakbym był kobietą i miałbym świadomość, że podczas porodu pęknie mi p---a, albo lekarz wjedzie we mnie nożycami na pełnej k----e, żeby tą p---ę rozciąć to choćby mi bronią grozili to bym w ciążę nie zaszedł, nie ma c---a xD.
W komentarzch oczywiście informacje, że pękanie p---y to normalka.
Który kretyn tak zaprojektował ludzi xD
#dzieci #porod #demografia
W komentarzch oczywiście informacje, że pękanie p---y to normalka.
Który kretyn tak zaprojektował ludzi xD
#dzieci #porod #demografia
źródło: 934
Pobierz
troglodyta_erudyta +192

A teraz wisienka na torcie - śledzenie kuriera w DHLu, można sobie sprawdzić gdzie jest kurier na mapie i mniej więcej wiedzieć o której będzie w Twojej okolicy, no i wszystko fajnie ale ta opcja działa tylko i wyłącznie za pomocą aplikacji na telefonie XD W przeglądarce na kompie nie zobaczysz, w formie PDA na tel też nie działa, ale jak pobierzesz i się zalogujesz to już elegancko działa.
Niedługo będę chciał wodę w kiblu spuścić to aplikacji będę potrzebował, co za czasy..
#feels #polska #telefony #komputery #aplikacje #zalesie
@siemawpadajdomejkuchni: u mnie ostatnio pojawił się paczkomat inpostu że już tylko z apki odbierzesz, nie ma ekranu.
Do tego wszystkiego dodaj jeszcze, że jak nie masz tych aplikacji to walą cię w c---a na cenach, bo cenówki na półkach największą cenę mają promocyjną z aplikacją, do tego jeszcze na
Przecież ten sklep to jest największa tanizna i tandeta obok tych kików i innych. Mam mieć apkę, żeby za piżamę z chińskiej bawełny z psa zapłacić 10 zł zamiast 15 zł? XD
@T1oo O, jak takie coś widzę to już mnie krew jasna zalewa XD
@marcin-van-staar Ja to samo
@lewoprawo Ja też się staram, ograniczam do totalnego minimum
@matixrr Moja różowa i moja matka to samo, setki tych aplikacji i co 15min jakieś powiadomienie o wspaniałej promocji -10%. U bab to jeszcze gorzej bo one mają jeszcze kupę tych
@marcin-van-staar: ja sobie ten syf wrzucilem do oddzielnego profilu i odpalam go tylko jak potrzebuje.
Dzieki temu nie robi mi sie syf w aplikacjach i nie pracują w tle
@siemawpadajdomejkuchni: Wszystko spoko fajnie, ale sam własnie przyznałeś po co instalujesz aplikację, pomimo bulwersu, że te istnieją - bo wygodniej.
Tak, często jest to wkurzające że ciągle musisz coś pobierać żeby skorzystać z jakiejś funkcjonalności ale z drugiej strony
@siemawpadajdomejkuchni: są aplikacje, w których można śledzić drogę twojej kupy, od spuszczenia w kiblu do oczyszczalni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@matixrr: to się nazywa Appkomat i na szczęście ma chociaż czytnik kodów QR więc można sobie QR wydrukować albo wyświetlić z tableta itp. bez instalowania apki (takie szczęście w nieszczęściu)
@siemawpadajdomejkuchni: największe jaja to zrobił Ryanair w zeszłym roku. Zlikwidowali karty pokładowe w PDF przysyłane mailem i teraz kartę pokładową można odczytać
źródło: image.d81de72e32bb854e68569ac0dc76b026
Pobierz