Aktywne Wpisy

MonazoPL +265

Amatorro +197
Z takich kołchozowych ciekawostek, to jak poszedłem za nastolatka do pierwszej roboty w call center, to kazali wypełnić "grafik dyspozycyjności" i ja myślałem, że to jest kiedy mogę przyjść, więc wpisałem codziennie maksa od 6 do 22 bo akurat wakacje były. No i dowalili mi 16 godzin dziennie przez 30 dni non stop. Zmiany w mózgu chyba nieodwracalne mi zostały do teraz po tym przedsięwzięciu.
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
Całość za 7.5/h netto...
#pracbaza
źródło: image
Pobierz

- zwiedziła co najmniej kilka krajów (wy nie wyjechaliście poza swoje województwo);
- skakała z bungee, ze spadochronem, pływała kajakami czy na supie, zimą snowboard (wy co najwyżej byliście na pieszym spierdotripie);
- zdobyła kilka szczytów górskich, spała pod namiotem, jest zapaloną kolarką (wy piwniczycie);
- ma jakąś zajawkę typu wspinaczka, taniec, rękodzieło (wy po robocie praktycznie nic sensownego nie robicie);
- ma samochód, regularnie jeździ, zna się przynajmniej minimalnie na sprawach samochodowych (nie macie prawka, a jakby poprosiła, żebyście jej zatankowali, to byście nie umieli);
- spróbowała wiele dań różnych kuchni, zna się na drinkach, wie "jak działają" kluby, restauracje, koncerty, różne wydarzenia (wy nie);
- potrafiłaby sprawnie zorganizować przelot samolotem, nocleg, ubera, bo robiła to dziesiątki razy (wy nie macie nawet tych apek);
Nie piszę tego z satysfakcją, po prostu szarych myszek nie ma, a innej nie macie jak zaimponować, bo jesteście dla niej na poziomie gimnazjalisty, jeśli chodzi o doświadczanie życia i ogarnięcie. Tu nawet ładna morda nie pomoże.
#przegryw #przegrywpo30tce
@user2138: Za pieniądze partnera - jakiś mały procent pewnie tak, ale znam i takie samotne, które robią to czy tamto. Większość składa się po połowie albo jedzie z koleżankami. Za pieniądze ojca - tak samo jak jej brat.
Znam gości 20k brutto
Auto coupe
Brak nadwagi
Był w Londynie, Berlinie i Paryżu (samemu z wycieczką objazdową)
Czy
@lunaexoriens: wynajęcie jednego czy drugiego to jest stówa-dwie razem z kosztem dojazdu z piwnicy na miejsce. Tyle potrzeba żebyś miał fajnie zajęty letni dzień. Jeżeli wolisz brandzlować się swoją niemotą w kółku podobnych niemot, twój wybór.
- Zwiedzenie jednego kraju na kilka dni: 2500zł (raz w roku nie uzbierasz tyle aby pojechać na wakacje?)
- wszystkie te atrakcje kosztują od 60zł do pewnie 500zł
- chodzenie w góry kosztuje tyle co dojazd tam
- wszystkie te zajawki to jakoś 60zł za lekcję godzinną
jeśli ktoś nie zrobił tych rzeczy to jest autystą. To jest minimum do zrobienia aby chociaż coś zrobić w tym życiu, a
@user2138: jest 2025 rok i wyobraź sobie że kobiety normalnie pracują, zarabiają i płacą za swoje wyjazdy i hobby.
1. Co jest złego w tym, że ktoś mało podróżuje/ wcale? Znam brzydali, których najdalsza droga i podróż to ta do szkoły czy roboty a mają ładne dziewczyny, a ja trochę świata zwiedziłem i co z tego, skoro znalezienie w miarę partnerki zajęło mi x lat
2. Skakanie, pływanie. A jeśli ktoś się boi to co? Przez to jest gorszy jakiś?
3. Łażenie
@lunaexoriens: oczywiście, że są, ale nie takie, jak je sobie wielu ludzi wyobraża.