Aktywne Wpisy

maybe +16
Mirki, "fachowcy" kładli mi listwy przypodłogowe. Generalnie wyszło super, no ale - narożniki - zdjęcia w komentarzach. Mówili, że się nie dało tego materiału równo ściąć na 45 stopni i żebym sobie zamówił zaślepki, bo tak będzie lepiej wyglądać. Sęk w tym, że producent nie oferuje do tego konkretnego modelu zaślepek. Jakieś pomysły, jak to zamaskować? Kleili Mamutem, więc raczej nie oderwę. Myślałem wypełnić luki Mamutkiem, wygładzić go jak wyschnie i nakleić
źródło: IMG_4496
Pobierz
KjatanSveisson +23
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

- jakaś baba wypaliła kiedyś że mężczyzna może urodzić dziecko
- istnieje w społeczeństwie jakiś 1-2% homoseksualistów i innych ludzi z kolorowymi włosami i zaimkami
- ich postulaty to związki partnerskie i aborcja (czyli coś co cię nie dotyczy)
Zarzuty do prawaków ekstremistów:
- wyjście z Unii i oddanie Polski w szpony Rosji
- nawolywanie do agresji i nienawiści do innych grup spolecznych, w tym głównie do migrantów z Ukrainy
- wycieranie sobie mordy patriotyzmem
- poglądy wolnorynkowe faworyzujące wielkie korporacje, bogatych ludzi, banki i deweloperów. Bo przecież bieda to zawsze wybór, a każdy może zostać bogatym deweloperem
#polityka #bekazprawakow #bekazpodludzi #bekazkonfederacji #wybory #sejm
źródło: IMG_0732
Pobierz- podatek dochodowy 75%
- obnizenie i tak juz jednego z najnizszych w europie wieku emerytalnego do 60, kiedy Dania do ktorej sie tak spuszczacie podwyzsza go do 70
- praktycznie nieumiarkowane i niekontrolowane wpuszczenie uchodzcow
@plusem-wyklety Taka jest już polityka. Ale kogoś wybrać trzeba. W Polsce albo głosujesz za solidaryzmem europejskim albo za solidaryzmem rosyjskim. Nie ma innej drogi.
czyli albo potwierdzasz, że te prawo nie działa albo w obu przypadkach to wyssane z palca kalumnie, nie wiem które śmieszniejsze xD
@reveil: kto postulował i wprowadził jako pierwszy ośmiogodzinny dzień pracy?
@mvmxks: wstrętny kapitalista ford
@dafto: No tak, 1926r. był przed 1810r, a ruch robotniczy nigdy nie istniał ( ͡° ͜ʖ ͡°
Prorosyjskość kacapów z konfy jest oczywista (o Brownie już nie wspominając). Od jawnej współpracy z prorosyjskimi środowiskami, przez wywiady, po kampanię, wypowiedziach, szczuciek na Ukraińców i przekazie we wszystkich mediach.
A komunizm u Zandberga? Gdzie jest?
Odniósł się bo to pokazuję co pisałem o logice w środowiskach lewicowym. "misiu, jeżeli ktoś cię straszy komunizmem to prędko zgłoś to do odpowiednich służb. Komunizm jest w Polsce nielegalny." No właśnie nie wiadomo z jakiego powodu ale działania komunistów w Polsce nie są ścigane bo gdyby tak było to większość ludzi przy władzy powinna siedzieć w więzieniu ponieważ swoją działalność partyjną prowadzili w partiach komunistycznych ale za to