Aktywne Wpisy

naganiaczherculesa +223
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

SystemHalted2_0 +83
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz

#ukraina #rosja #wojna #usa
źródło: 1757936018734
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@51431e5c08c95238: no i okej.
Bo do tej pory, do początku wojny, na dobrą sprawę jedyną odpowiedzią świata są sankcje, grożenie palcem i 'potępianie'.
Ciekawe czy coś by się zmieniło po takim występku Putina. Nato by wkroczyło do Rosji? Ameryka zrzuciłaby swoją atomówkę na plac czerwont?
Bo owszem "Rosja może odpowiedzieć ograniczonym atakiem jądrowym", no może, myślę że nawet gdyby bardzo chcieli, to jakąś sprawną rakietę ze sprawną głowicą by znaleźli, może nawet niejedną.
Ale czy Rosja to zrobi?
No nie zrobi
Nato by się zmobilizowało i wjechało na Rosję i Białoruś? Amerykanie by zrobili drugą Normandię na Krymie? Czy po prostu by nagle siepali rakietami w Moskwę i każde większe miasto?
Bo zastanawiam się czy w ogóle cokolwiek miałoby miejsce