Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +146
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
UsmiechnietyAnon +56
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: IMG_3897
Pobierz80 matma rozszerzona
70 fizyka rozszerzona
80 biologia rozszerzona
Żeby się dostać na dobra infe w 2016 trzeba było wbić 2x 90 z fizyki i matmy xd. Myślę, że wbicie biologii na 70-90% nie jest nadludzkim wyczynem jeśli zdało się bardzo dobrze fizyke i matematykę
a jak znachor coś źle przepisze, nie wykryje, zbagatelizuje problem, zaniecha to i tak 300zl sie należy a w razie W umywamy rączki, PWZ nie odebrane nikomu od ponad 10 lat, pora na koperte
@Zimm3man: Początkowo miałem małe xd i dopiero po chwili zobaczyłem, że to na pwr, która dopiero startuje z medycznymi kierunkami. Pytanie jak z jakością takich lekarzy po pwr, ale na specjalizacji można się wszystkiego nauczyć. Ale najważniejsze jest inne pytanie, czy specjalizacje dalej będą blokowane przez starych dziadów. Nie wiem, choć się domyślam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tak? No to zobacz sobie progi np. informatyki na wydziale wppt lub wiz z roku 2018 (najbliżej 2016). Informatyka na wydziale elektroniki to śmietnik, a i tak podchodzilo pod 400