Aktywne Wpisy

mleko3-2procent +657
W akcie oskarżenia jakie usłyszał Matecki ws. fikcyjnego zatrudnienia w Centrum Informacyjnym Lasów Państwowych czytamy, że w ciągu 31 mc. pracy, był w niej widziany 5 razy, logował się 8 razy, pobierał comiesięczną pensję, łącznie ponad 320 tys. zł. + nagrody, wziął dofinansowanie na zakup okularów i uwaga! - ekwiwalent za niewykorzystany urlop.
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
Z zeznań świadków wynika, że Matecki nic nie robił, nie pracował, nie przedstawiał wymaganych rapotów z prac jakie wykonywał,
źródło: 1000014183
Pobierz
cichyyx +8

źródło: temp_file3647971697545358092
PobierzXD nawet nie wiedziałem, że ci ludzie mają jakąś nazwę dla swojej "społeczności"
Ludzie: potrzebujemy subkultur, ludzie lepiej sie czują jak gdzieś przynależą
Subkultury w 2025:
@heheszkitroche: Mikol czyli skrót od "miłośnik kolei" xD
źródło: obraz
PobierzNa kolejowym dniu dziecka w Szczecinie w zwszłym roku była spora grupka nastoletnich mikoli i przeklinali na trąbiące dzieci. Bo przecież ten dzień dziecka był dla nich, by porobić zdjęcia na skiny do maszyny. Poważnie tak mówili xD
Poza tym czasem bywam na ich zdjęciach w internecie. Nie mam własnych zdjęć na swoich socjalach, ale na grupach mikolskich już tak. Oczywiście
Zdziwiło mnie to, że taka grupka suchoklatesów może być tak pyskata i dąży do konfrontacji, w której by nie miała najmniejszych szans.
Autyzm i asperger czyli w sumie jego spektrum był zawsze. Teraz po prostu o tym się mówi i jest to hot temat.
Malo tego, jeszcze przedszkola czy szkoły ostro cisną zeby to rozpoznać, bo jest za to ogrom kasy ¯_(ツ)_/¯
O, ktoś z Krakowa :)