Aktywne Wpisy

michalxd21 +136
Tak czasem sobie siedzę i myślę - że jednak w zajebistych czasach żyjemy. Nie doceniamy jaki skok zanotowaliśmy. Jakie mamy możliwości względem naszych przodków.
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
Pochodzę z Podlasia, wieś 2 tysiące mieszkańców, gmina 4 tysiące. 10km dalej jest granica z Białorusią. Od jakiegoś czasu mocno się wkręciłem w #genealogia badając losy mojej rodziny. 300 lat do tyłu na tej samej ziemi moi przodkowie wszyscy w linii prostej się parali rolnictwem. 300 lat,
źródło: image
Pobierz
Karolya +3
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Ucięcie 80zł dniówki w zamian za możliwość zamurzynienia kraju to uczciwa cena.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #antykapitalizm #polskiedrogi
źródło: G2-785VWcAABmCZ
PobierzZ Afryki też ich trochę przyjechało, ponad 300k wiz wydanych z krajów afrykańskich.
@PfefferWerfer: a potem pojada na protest przeciwko imigracji XD
@Marek_Licyniusz_Krassus: Dziwisz się im? Nie po to rodzisz się w Europie ad 2025 by pracować jak 50 lat temu w ruskiej fabryce za Uralem.
"Polski cud gospodarczy nie byłby możliwy bez ducha polskiej przedsiębiorczości, który stał się bardzo ważnym silnikiem napędzającym wzrost gospodarczy. Bez niego Polska nie stałaby się tak dobrym miejscem do inwestowania – powiedział premier Donald Tusk na otwarciu Europejskiego Forum Nowych Idei."
#polityka
@Marek_Licyniusz_Krassus: jeżeli piszesz o państwach na zachód od Odry to nie wiem jak jest, jeżeli piszesz jednocześnie o Polsce to jest to bzdura bo kierowców