Aktywne Wpisy

Robię gołąbki dla faceta - tyle ile z tym roboty jprdl pierwszy i ostatni raz... #gotujzwykopem #kolacja
Oby mu smakowało
Oby mu smakowało
źródło: temp_file6254143273273872215
Pobierz
Ok to powiedz mi @Casuel co należy zrobić w przypadku kiedy idziesz ulicą z dzieckiem, i podpiega do ciebie pitbull czy inny amstaf i zaczyna szarpać dziecko? Bo ja na przykład nie wiem co mogę zrobić w takiej sytuacji. Mam do wyboru zabicie psa albo pozwolić psu na zabicie dziecka tak na prawdę. W takiej sytuacji liczą się dosłownie sekundy. Co mam robić według ciebie? Psiarze sprzeciwiają się temu, że psa

Ucięcie 80zł dniówki w zamian za możliwość zamurzynienia kraju to uczciwa cena.
#polska #biznes #przedsiebiorczosc #antykapitalizm #polskiedrogi
źródło: G2-785VWcAABmCZ
PobierzZ Afryki też ich trochę przyjechało, ponad 300k wiz wydanych z krajów afrykańskich.
@PfefferWerfer: a potem pojada na protest przeciwko imigracji XD
@Marek_Licyniusz_Krassus: Dziwisz się im? Nie po to rodzisz się w Europie ad 2025 by pracować jak 50 lat temu w ruskiej fabryce za Uralem.
"Polski cud gospodarczy nie byłby możliwy bez ducha polskiej przedsiębiorczości, który stał się bardzo ważnym silnikiem napędzającym wzrost gospodarczy. Bez niego Polska nie stałaby się tak dobrym miejscem do inwestowania – powiedział premier Donald Tusk na otwarciu Europejskiego Forum Nowych Idei."
#polityka
@Marek_Licyniusz_Krassus: jeżeli piszesz o państwach na zachód od Odry to nie wiem jak jest, jeżeli piszesz jednocześnie o Polsce to jest to bzdura bo kierowców