Wpis z mikrobloga

• 2
Ja mam depresję od nastu lat. Mam 39 lat. Jestem sam. Mieszkam sam. Nie mam pracy, mam kredyt na głowie.... I nie będę brał leków. Mam to w dupie. Za biedny jestem. A poza tym życie to cierpienie na tym polega. Nie wiem czy kiedyś się wyleczę z depresji.
  • Odpowiedz
@M4rcinS: raz od różowej wziąłem jedną tabletkę trittico na próbę - przy przejściu z drugiej zmiany na pierwszą mam problemy z zaśnięciem i kończę z dwugodzinną drzemką, bo trudno to nazwać snem czy wypoczynkiem
k---a, tak złego spania nie miałem od lat, co chwila się budziłem, śniły mi się jakieś totalnie losowe rzeczy typu że wsiadam do autobusu albo jadę autem, niby 8 godzin odespałem ale cały następny dzień byłem
  • Odpowiedz
jeżeli chcesz żeby leki ci pomogły to trzeba je brać dłuższy czas a nie dać sobie spokój po trzech dniach bo "nie pomagajo"

@pieknylowca: ja biorę od 14 lat i "nie pomagajo". Jak długo mam jeszcze czekać? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Byłem u psychiatry.Mówił że jestem dość skomplikowanym przypadkiem.Powiedział,że mam depresję i Aspergera.

@Miteora: Te wszystkie leki przepisał Ci od razu? Trochę głupota. Może być, że coś już zaskoczy od samej sertraliny (Zoloft). A tak jak zaczniesz jeść wszystkie 3 leki naraz to nie będziesz wiedział, który lek za co odpowiada, który pomaga, a który może szkodzić.

BTW: uważaj na arypiprazol (Arpixor). Może powodować akatyzję / niepokój / pobudzenie psychoruchowe już w niskich
  • Odpowiedz