co te konowały wciskają, jakieś gówniane ssri i hydroksyzyna xD ten arpirox to nie wiem ale jakieś kolejne g---o xD wywal to do kosza dla swojego bo inaczej endżoj chemiczna kastracja i bedziesz jak @Horrorystyczny_Demon_Pagona któremu kuśka nie staje od 3 lat i dodatkowo martwy w środku co nie odczuwa zadnych emocji
@Miteora: czytaj książki na temat Aspergera, ADHD, depresji, zaburzeń lękowych, psychologii, oglądaj podcasty na ten temat na YouTube. Leki lekami, pozwalają stanąć na nogi ale nigdy nie wprowadzą stałych zmian. Mi właśnie stała edukacja pozwoliła wyjść z tego gówna.
@Miteora: finalnie zrobisz co uznasz za stosowne ale ja tez dostalem ssri od szamana i na szczęście nie zacząłem tego jeść, bo byłbym teraz chemicznie wykastrowany a tak to przy małej pomocy benzo i innych decyzji życiowych udało mi sie pokonac fazy lęków i innej depresji i żyć w miare normalnie, chociaz i tak raz na jakis czas jest powrót tego gówna
@Miteora: przede wszystkim nie słuchaj tych domorosłych specjalistów z wykopu, niejednemu leki uratowały życie. Daj sobie czas, bo one muszą się rozhulać przez parę tygodni. Powodzenia, trzymam kciuki! ʕ•ᴥ•ʔ
źródło: temp_file5973974817009475433
Pobierzco te konowały wciskają, jakieś gówniane ssri i hydroksyzyna xD ten arpirox to nie wiem ale jakieś kolejne g---o xD
wywal to do kosza dla swojego bo inaczej endżoj chemiczna kastracja i bedziesz jak @Horrorystyczny_Demon_Pagona któremu kuśka nie staje od 3 lat i dodatkowo martwy w środku co nie odczuwa zadnych emocji
źródło: BANER---PAPIEZ-JAN-PAWEL-II-jp_16
Pobierz@Miteora: finalnie zrobisz co uznasz za stosowne ale ja tez dostalem ssri od szamana i na szczęście nie zacząłem tego jeść, bo byłbym teraz chemicznie wykastrowany a tak to przy małej pomocy benzo i innych decyzji życiowych udało mi sie pokonac fazy lęków i innej depresji i żyć w miare normalnie, chociaz i tak raz na jakis czas jest powrót tego gówna