Aktywne Wpisy

marcelus +164
Mało informacji dało mi taką radość jak to. Chylę czoła przed ogromem pracy włożonej przez podmorskich policjantów. Najlepsze jest to, że teraz żaden taki zwyrol nie będzie spał spokojnie, tylko będzie się c--j budził w nocy z myślą czy już go mają, czy już trafili na jego trop. I dobrze. I tak ma być.
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
Mowa oczywiście o zatrzymaniu po 15 latach zwyrola, który zgwałcił i zameldował 13-letnia Izę w Gdańsku.
#polska
źródło: 1000037635
Pobierz
PopeLeon +9

Cześć. Niebawem kończę studia i wejdę na rynek pracy. Prace takie typu starbucks, ZARA, CROPP mam za sobą jako typowe pierwsze prace, by się rozkręcić, poznać smak pracy, zarobionego pieniądza.
Mimo kończonych studiów wiem, że w życiu może będę musiał się przekwalifikować, zrobić kurs, by móc pracować albo w wymaroznej pracy, albo takiej, która okaże się lepsza, mniej stresująca, bardziej opłacalna.
Jako 24 latek ze stażem prac, które wymieniłem zastanawiam się co zrobić w życiu. Zapisać się do korporacji? Mit czarnych legend krąży nie tylko po wykopie, ale często opinie byłych pracownikow zniechęcają. Często swoje prace chwalą ludzie, ktorzy robią coś twórczego, copywriterzy, graficy, projektanci.
A jakie są wasze opinie na podstawie tego gdzie i kiedy pracowaliście? Jakie prace były dla was paskudne, nieperspektywiczne, ciężkie, nieopłacalne, a jakie dające perspektywy, pieniądze, czas, rozwój, albo przynajmniej spokój i po fajrancie życie bez wypalenia?
Jestem ciekaw waszych opinii i doświadczeń.
#praca #pracbaza #studia #studbaza
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: digitallord
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: 12-Benefits-of-Working-a-Part-time-Job-as-a-Student
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@mirko_anonim: te prace zaraz będą zastąpione przez AI :D praktycznie już są.
najpewniej polecam Ci zmienic marzenia na adekwatne i wrocic do biedronki na kase
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@Doktor_Proton: Ludzie są leniwi. Wolą zapłacić komuś, żeby im dowiózł projekt niż być człowiekiem orkiestrą, który robi wszystko sam, bo dziś walutą jest czas i ktoś kogo na to stać, nie będzie korzystał z miliona narzędzi AI, bo niby można samodzielnie analizować akty prawne, samodzielnie księgować, optymalizować się podatkowo, analizować rynek, szukać dostawców, tworzyć grafiki, obrazki,