Aktywne Wpisy

Jestem z dziewczyną od roku, jest naprawdę fajna, miła jest tylko jedno ale, kiedyś brała już leki przeciwdepresyjne i teraz wspomniała mi, że wróci do tego bo ma gorszy okres. Obawiam się, że z osobą z zaburzeniami będzie ciężko zbudować coś na lata choć ona tego oczekuje, no i też mam obawy, bo pokłócona z ojcem brak kontaktu, teoretycznie to ja będę musiał być opiekunem a nie partnerem.
#zwiazki #
#zwiazki #

Lupenski +66
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Z całej sytuacji - jaki teściu taki zięć xD
k---a, żeby tak sami faceci nie p--------i, że jak masz syna, pilnujesz tylko syna, a jak masz córkę pilnujesz całego osiedla
Jaja przy niej wyjac potrafisz ale odgryzc sie staremu to juz nie za bardzo.
Stawianie sprawy jasno i wymaganie upodzadkowania relacji z rodzicami jak najbardziej ok. I nie dawanie jej tego bagatelizowac. Ale od cb tez jedzie patola
@moll: mi chodzi o całokształt, od początku jej rodzice byli do mnie źle nastawieni, szczególnie ojciec i to było widać, że nie jestem tam mile widziany.
Pierwszy raz się spotykam z taką sytuacją, bo do tej pory jak poznawałem rodziców swoich dziewczyn (byłych) to zawsze było miło.
Co do mojego zachowania to nie mam sobie
Myślę że gdybym zaczął stosować inwektywy wobec jej ojca na tym spotkaniu to by wyszło jeszcze gorzej. A wierz mi że łatwo nie było, ale tłumiłem emocje w sobie dla niej, żeby nie robić przypalu już na pierwszym spotkaniu.
Następnym razem myślę że bym nie wytrzymał. Nie jestem przyzwyczajony do
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
@Cadfael: wycieklo zdjecie opa (✌ ゚ ∀ ゚)☞
źródło: image
PobierzStary p------a musi wiedziec, gdzie sa granice i ze nie jestes miekka faja do ustawiania.
Lepszy otwarty konflikt teraz niz podkopywanie po slubie.
Komentarz usunięty przez moderatora
bo nie spodobało jej się jak została potraktowana. Tak, wiem, ty i twoja rodzina jesteście idealni...