Aktywne Wpisy

yaszczur +21
Chciałem tylko oznajmić, że niejaka @annlupin to konfident wcinający rogale z moderacją.
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
"Str@jk" polegał na niepodejmowaniu aktywności w postaci wrzucania znalezisk, wpisów na mirko, komentowania i oceniania co też uczyniłem. Zaglądanie, było nawet wskazane, żeby uzupełnić sobie czarnolisto o takie jednostki (stąd pomyłka z dodaniem do obserwowanych).
Mało, że nie potrafisz powstrzymać się przed tworzeniem tych swoich gunwowpisów (nom) okazując chęć solidarności z tymi, którzy robili coś również w Twoim interesie,
źródło: 1000001330
Pobierz
annlupin +37
ciekawe cotam na mirko
źródło: annlupin778983
Pobierz

1. Rzeszów - jest dużo zieleni, jest dużo sklepów, są społeczności, miasto nie przytłacza, poza rynkiem jest spokojnie i w miarę czysto. Powietrze w zimie często zatrute, ale w porównaniu do innych miast jest lepiej. Jeśli uprawiasz rower, to masz i płasko i górki.
2. Kraków - wielka betonowa wieś, często pada i jest zimno, osiedla getta, dużo hołoty, biurowce, hałas, tramwaje.
3. Warszawa - wysokie koszty życia, wszędzie daleko.
4. Katowice - specyficzne miasto ze słabą komunikacją miejską, zieleni mało, żule na rynku, dużo osiedli straszy.
5. Lublin - nic szczególnego.
Niektórzy wolą mniejsze miasta i może mają rację. Ale jeśli obecny trend się utrzyma i niedługo zniknie praca zdalna, to tylko nieliczni będą mogli pracować z domu, a znowu tłumy ruszą do największych miast.
Czy są inne opcje oprócz wynajmu mieszkania od osoby prywatnej, czy już nie?
https://wykop.pl/wpis/83394037/podjalem-decyzje-o-zmianie-lokalizacji-ale-kilku-r
#przeprowadzka #wyprowadzka #krakow #rzeszow #warszawa #katowice #lublin
@wcaleniepchamsiewmultikonto: Zgoda, byłem w Lublinie kiedyś tylko przejazdem. Miasto z wyglądu podobne do Rzeszowa i miejscami do Warszawy jak tak sobie losowo ustawiam ludzika w Google Street View. Ale to mało mówi o jakości życia.
@SendMeAnAngel: ja mogę spróbować - zamieszkaj gdzieś na rok, dwa a najlepiej 5
bo patrząc na to jak opisałeś wymienione miasta od razu widać że rzeszów znasz, a w reszcie co najwyżej bywasz przejazdem (ale już jesteś w stanie porównać jakość życia xd)
źródło: 1000031469
Pobierz@PiersiowkaPelnaZiol: Otóż to. Rowerem jeszcze da się sprawnie przemieszczać (choć i tu pełno jest tuneli, przejść podziemnych, gdzie nie wiadomo, jak się przedostać na drugą stronę), ale autem w godzinach szczytu to koszmar.
W Rzeszowie dużą wadą jest, że jak chcesz coś kupić stacjonarnie, to nigdy nie ma i trzeba zamawiać przez Internet.
@r00ti: znam to miasto dość dobrze, oczywiście są parki, ale w mieście generalnie mało drzew
@HexenHeretic: wut?
źródło: krk
Pobierz