Wpis z mikrobloga

Mirki i Mirabelki, potrzebna pomoc dla jednego z nas.
Wykop wielokrotnie Pokazał Siłę w Pomaganiu !
Potrzebne Dobre słowo wsparcia i symboliczny datek  o to Was dzisiaj bardzo proszę.
@PanTuNieMieszkasz
To bardzo dobry człowiek,znalazł się w trudnej sytuacji życiowej .
Walczy o życie swojej ciężko chorej Mamy(nowotwór), leczenie ukochanego psa Niko (który ma postępującą chorobę wątroby) oraz o własne zdrowie psychiczne.
 Chłopak haruje na nadgodzinach, wyprzedaję rzeczy z piwnicy, odmawia sobie, żeby opłacić lekarzy. Sam zmaga się z depresją i nerwicą, jest u kresu siły.
Po rozmowie z nim udało mi się przekonać go by założył kawkę.
Link do kawki - https://buycoffee.to/pantuniemieszkasz
Link do wpisu - https://wykop.pl/wpis/87056467/pantuniemieszkasz-nie-lubie-smutow-i-zali-pisac-al
Kto mnie poznał wie ,że zawsze Pomagam na tyle ile mogę.
Więc Bardzo ale to Bardzo Serdecznie proszę Was wszystkich którzy czytacie ten post Pomóżcie Mu !
Jeśli w przyszłości będę mógł odwdzięczyć się każdemu z Was wystarczy mnie odznaczyć w waszym poście I pomogę.
Tu załączam Jego post.
..,,@PanTuNieMieszkasz nie lubię smutów i żali pisać ale nawet nie ma komu coś powiedzieć ehhh. Może ulży mi jak se napiszę. Może jak człowiek trochę łez wyleje to będzie lżej.
Generalnie jest życiowa d--a taka w której nigdy nie byłem, walczę o życie i mojej mamy chorej na raka i inne choroby i o życie Niko bo choroba wątroby postępuje i przez to trzeba było wstrzymać jedną operację bo narkozy nie może. Na szczęście jestem dobrym aktorem i chyba nieźle mi idzie udawanie, że wszystko jest ok. Człowiek wali nadgodziny a w wolne dni próbuje zarobić na jakimś olx sprzedając stare g---o z piwnicy.
Przez to wszystko moja depresja i nerwica się mocno pogłębiają. Właśnie byłem w paru miejscach czy na zlecenie albo nawet na czarno mogę coś dorobić w wolne dni, ale niestety (i temu się nie dziwię, jak ktoś może dać zarobić to jego święte prawo wybrać w które dni). I d--a, nic, nigdzie. Ja już nawet nie myślę o sobie, jem g---o na obiad najtańsze byle nie być głodnym ale dzięki temu zostaje kasa na lekarzy dla mamy i leczenie psa który jest jedyną przyjazną mi istotą w życiu realnym. Powoli nawet na mirko nie mam siły udawać, że wszystko jest ok. Coraz częściej dopada mnie frustracja przez co bezsenność się nasila. Brak mi sił, naprawdę. Czasami zastanawiam się, czy zrobiłem komuś jakaś krzywdę i przez to dopada mnie karma. Ale chyba nie zrobiłem a już na pewno nie wiem nic o tym. Byłem wychowany przez mamę na dobrego człowieka, ojciec pił aż w końcu nie miał za co i się powiesił i od tego czasu psychiatra. Musiałem zmienić leki bo po latach przestały działać, zobaczymy jak będzie, póki co jest jakiś efekt. Od 2 lat k---a nie kupiłem sobie dosłownie nic, niby nie potrzebuję, dbam o to co mam, ale to też w jakiś sposób dobija człowieka, bo wali godzin tyle ile firma pozwoli. Naprawdę, brak mi sił. Jeśli ktoś to przeczytał do końca, to jedyne o co proszę to o trzymanie kciuków za mnie, żebym tych sił miał nadal wystarczająco. Jeśli ktoś jest wierzący niech pomodli się za mnie, jeśli nie to niech po prostu trzyma kciuki, żebym nadal miał siłę to całe g---o ogarnąć. Dziękuję ''

#pomoc #zrzutka #wykop #depresja #pomagajzwykopem #gorzkiezale #onkologia #pies #wykopefekt #siepomaga #truestory
#zdrowie
@PanTuNieMieszkasz +95
@PanTuNieMieszkasz
nie lubię smutów i żali pisać ale nawet nie ma komu coś powiedzieć ehhh. Może ulży mi jak se napiszę. Może jak człowiek trochę łez wyleje to będzie lżej.
Generalnie jest życiowa d--a taka w której nigdy nie byłem, walczę o życie i mojej mamy chorej
KukiScotland - Mirki i Mirabelki, potrzebna pomoc dla jednego z nas.
Wykop wielokrotn...

źródło: wykop-pomoc

Pobierz
  • 65
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qurvinox: za namową OPa który mi pomógł założyłem ten profil i Kuki mi bardzo pomógł. Nie jestem fanem rozgłosu ale chłop chce dobrze i chce pomóc. Z tą kawą to tak, mój profil. Ja nie mam pojęcia co gdzie i jaka prowizja. To prawda że jestem w ciemnej dupie, pierwszy raz w życiu tak bardzo ciemnej. Jestem totalnie rozdarty i jeśli ktoś chociaż złotówką pomoże to ja oddam, ja jestem
  • Odpowiedz
@PanTuNieMieszkasz: Zamiast dawać pieniądze, gdzie jeszcze jakąś prowizje pobiera korporacja - napisz do mnie jak będziesz szedł do sklepu. Weź dla siebie - podkreślam dla siebie jedzenie, bo żeby mieć siły dbać o innych musisz zadbać o siebie.
Więcej info napiszę priv - bo ja jestem księżniczka i mam wymagania
  • Odpowiedz