Aktywne Wpisy
D07IFP +10
W środę urodził mi się synek (pierworodny). Wiem, że Wykop to nie jest najlepsze miejsce na takie pytania, ale dziś jest niedziela i ciężko zasięgnąć rady specjalisty. Dlatego prośba o wsparcie żebym to jakoś dźwignął - nie tylko plusem na odwagę, ale może również odpowiedziami na moje wątpliwości.
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie
-> Synek przespał pierwszą noc bez większych afer. I po karmieniu śpi raczej spokojnie w sensie czasem ma przez chwile szybszy oddech, albo sobie

amakuta +36
#kiszak Oj, Maćku z czatu, twoje tytuły filmów mają bardzo negatywny wydźwięk i robi się to powoli niesmaczne
źródło: obrazanko czesc 1
Pobierz

źródło: image
Pobierzźródło: 1000016027
PobierzŁap plusa, bo nigdy nie wiadomo jaki będzie przewiew między uszami, kiedy to do naszych bliskich zadzwonią.
Teraz po fakcie to kazdy mądry, bo watsapp, bo komendant, bo znaczone banknoty (xD) ale to już się wydarzyło i OP mógł zachować to dla siebie albo spróbować ostrzec plebs na najmądrzejszym portalu świata
Swoją drogą też do mnie kiedyś dzwonili z "banku". scenariusz podobny, nawijka że ktoś mi się na konto włamał że zgłoszenie na policję itp. itd. i po 18 (jak już banki zamknięte), dzwoni "technik" i mówi że potrzebne są logi i żebym zainstalował
@greedy_critic: Pewnie konto na Facebooku też współne typu "Andżelika Sebastian Kapusta"
Niestety oszustów i złodziei jest mnóstwo.
Mnie próbowali oszukać na olx. Zorientowałam się, że coś jest nie tak i żadnych pieniędzy nie straciłam ale pamiętam to uczucie wstydu, że powinnam była się zorientować jeszcze wcześniej.
Swoją drogą to pewnie jakieś pocieszenie dla żony, że potrafisz
ALE FAKT, oni naprawdę potrafią nawijać makaron na uszy.
Kiedyś mnie też próbowali oszukać, że niby jakieś podejrzane przelewy z banku X. Sęk w tym, że faktycznie z miesiąc wcześniej coś chciałem kupić i były jakieś problemy z przelewem. Ale co mi się
źródło: artworks-TH9sOIhAGAqMZPpK-cBzqBA-t500x500
Pobierz