Aktywne Wpisy
p0melo +13
#redpill #blackpill #zwiazki #tinder
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po
Ograniczone polczysko, ulana grubaska z wyglądem 5.5/10 z wywalonym ego w kosmos wymaga od faceta prawa jazdy. Ty gruba kulo nie musisz martwić się kto cię do porodu zawiezie, ty powinnaś się najpierw zastanowić kto taka kulę tłuczu by chciał. Wypowiada się manierą polki, okropny skrzeczący głos, gruba kula po 30 ma wymagania. Ochydna ropuch grubaska.
Ona jest atrakcyjna? Po

wfyokyga +103
Giga Super MegaZord R------------r
źródło: temp_file8737590993392252290
Pobierz

Żeby nie było, sam go oglądałem i nawet miałem suba, ale po obejrzeniu x jego materiałów na yt przy każdych kolejnych spodziewałem się tego co będzie poruszone, wręcz robiłem sobie w głowie bingo odnośnie tego co zostanie powiedziane XD. Dane materiały wolałem oglądać u oryginalnego twórcy bo jego komentarz mnie zwyczajnie po czasie irytował czy nawet nudził.
Stream to był totalnie resident sleeper w 99%. Wiadomo po czasie zaczęły się pojawiać pierwsze zgrzyty jak wytykanie rzeczy w pre-relesach samemu dając dostęp do wcześniejszego dostępu wspierającym oraz brak publicznych godzin w grze/achivkow na profilu etc przy aferze z golem.
Także naturalną koleją rzeczy był skip tego contentu a potem zapomnienie.
No właśnie, ale kiedyś mnie podkusiło odwiedzić tag, bo byłem ciekaw co też tutaj jest pisane. XDDDD Nie zawiodłem się. Co mnie śmieszy najbardziej na przestrzeni lat lurkowania i czasami pisania na wykopie? Wszyscy z niego cisną bęke, ale zawsze jakoś wszystkich boli d--a z powodu użytkowników tego portalu. Mimo, że nigdy do tego się nie przyznali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiszak
źródło: the-domino-effect
Pobierzźródło: images (13)
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Maleni Ziemniaczanej nie pokonałeś .. ban