Wpis z mikrobloga

Chciałbym podziękować wszystkim tutaj obecnym za to co się dzieje na tym tagu ostatnimi czasy. Tyle zabawy nie miałem już dawno. A efekt ziemniaczków na długo zostanie ze mną.
Żeby nie było, sam go oglądałem i nawet miałem suba, ale po obejrzeniu x jego materiałów na yt przy każdych kolejnych spodziewałem się tego co będzie poruszone, wręcz robiłem sobie w głowie bingo odnośnie tego co zostanie powiedziane XD. Dane materiały wolałem oglądać u oryginalnego twórcy bo jego komentarz mnie zwyczajnie po czasie irytował czy nawet nudził.
Stream to był totalnie resident sleeper w 99%. Wiadomo po czasie zaczęły się pojawiać pierwsze zgrzyty jak wytykanie rzeczy w pre-relesach samemu dając dostęp do wcześniejszego dostępu wspierającym oraz brak publicznych godzin w grze/achivkow na profilu etc przy aferze z golem.
Także naturalną koleją rzeczy był skip tego contentu a potem zapomnienie.

No właśnie, ale kiedyś mnie podkusiło odwiedzić tag, bo byłem ciekaw co też tutaj jest pisane. XDDDD Nie zawiodłem się. Co mnie śmieszy najbardziej na przestrzeni lat lurkowania i czasami pisania na wykopie? Wszyscy z niego cisną bęke, ale zawsze jakoś wszystkich boli d--a z powodu użytkowników tego portalu. Mimo, że nigdy do tego się nie przyznali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#kiszak
Gr1mek - Chciałbym podziękować wszystkim tutaj obecnym za to co się dzieje na tym tag...

źródło: the-domino-effect

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gr1mek: miałem podobnie, co prawda nie ogladalem streamów ani nie rzucałem menelowi pieniędzy, bo po prostu nie mam czasu na śledzenie tego, ale w pracy często odpalałem zapisy jego streamów. Chyba głównie ze względu na to, ze lubie gry From Softu, a community soulsowe w Polsce przez długi czas było dosyć ubogie jesli chodzi o wiekszych twórców. Lubiłem ogladac sobie jak robił jakies challenge czy pokazywał tipy odnośnie psucia gry.
  • Odpowiedz
@AstroBoy: co z ciebie za legolud. Jakieś tanie podróbki ziemniaczków bedziesz wcinał. Za kogo ty się uważasz ? Maleni nie zabiłeś a będziesz mi tu o frytkach gadał ? Gdzie jest zapis z całości trawienia tych frytek ? Ja się pytam gdzie jest zapis. Powinno być wszystko pokazane. Obowiązkowa kolonoskopia dla wszystkich amatorów frytek. W ogóle jak można powiedzieć że frytki są dobre - 10 lat temu to by cię
  • Odpowiedz
@AstroBoy: Osz ty kur ... <26 min bluzgów. - włącz sobie jakieś> (rżenie małpy po trepanacji jąder) <10 min bluzgów> (rżenie małpy po przykręceniu jąder śrubami)
Maleni Ziemniaczanej nie pokonałeś .. ban
  • Odpowiedz