Wpis z mikrobloga

@PowiatowyBanan: bo ustawa o sądzie najwyzszym duda skierował do TK gdzie pis ma wiekszosc

PO nie ma samodzielnych rzadow, m.in konfederaci do tego doprowadzili, sejm senat i prezydenta jedynie moze miec pis w tym kraju

Ale zmieniasz temat, zajaczkowska powiela narracje kremla, jak jej zarzucaja ze jest ruska onuca to sie wscieka bo przeciez moze miec „inne zdanie”

Rosja prowadzi z nami wojne hybrydowa od dawna
  • Odpowiedz
: mnie tylko zastanawia po co ona to robi? Jak nie dostaje za to hajsu to już k---a nie wiem, na jakim świecie i poziomie odklejenia ona żyje.

@czarny_matt94

Dostaje ogromne pienądze za siedzenie a parlamencie.

Do parlamentu dostała się dzieki swoim
  • Odpowiedz
bo ustawa o sądzie najwyzszym duda skierował do TK gdzie pis ma wiekszosc

PO nie ma samodzielnych rzadow, m.in konfederaci do tego doprowadzili, sejm senat i prezydenta jedynie moze miec pis w tym kraju

@Pawel993: ja nie mówię o nieistotnych sprawach, które można wyciągnąć jako papierek lakmusowy, a o ich kilkunastoletniej współpracy. Obie partie od kilkunastu lat mówią o rozliczeniu, a nikt tego nie zrobił mimo, że mieli szanse. Razem im to
  • Odpowiedz
@PowiatowyBanan: taki mamy system prawny
Ze pisowski prezydent ulaskawil dwoch pisowslich politykow, siedzieli w wiezieniu az miesiac

Trzeci siedzi na wegrzech i sie ukrywa

Czwarty siedzial w areszcie ale za
  • Odpowiedz
taki mamy system prawny

@Pawel993: rodem z magdalenki i innych krajów niewolnicznych, Indie, Afryka, by ludzie się nie buntowali.

Ze pisowski prezydent ulaskawil dwoch pisowslich politykow, siedzieli w wiezieniu az
  • Odpowiedz
jakich politykow PO komorowsk ulaskawil?

Klamiesz bezczelnie

@Pawel993: mógłbym ci to bez problemu wykazać. Na wykopie i w internecie masz całe mnóstwo dowodów świądczących o tym. Niekoniecznie o ułaskawieniach Komorowskiego, ale rzeczy na tym poziomie jak najbardziej. A w przypadku PO to nawet nie musialbym się starać. Tylko to cholernie czasochłonne, a koniec końców i tak się tego wyprzesz. Szkoda czasu na leminga jak ty. Ty mnie najpierw nazwałeś ruskiem,
  • Odpowiedz