Wpis z mikrobloga

@Kryspin013: mnie tylko zastanawia po co ona to robi? Jak nie dostaje za to hajsu to już k---a nie wiem, na jakim świecie i poziomie odklejenia ona żyje.

@czarny_matt94: pośrednio dostaje, w interesie części jej rodziny jest jak najszybsze luzowanie handlu z Rosją bo część jej rodziny siedzi w przemyśle futrzarskim, a w Rosji mają ogromny rynek zbytu.
  • Odpowiedz
mnie tylko zastanawia po co ona to robi? Jak nie dostaje za to hajsu to już k---a nie wiem, na jakim świecie i poziomie odklejenia ona żyje.

@czarny_matt94: ale w sumie na czym innym ma zbijać kapitał polityczny? Ona nie ma żadnej wiedzy i kompetencji do niczego, wiec zeby sie przebic musi piszczeć i wykrzykiwać prorosyjskie hasła żeby o niej głosno bylo
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: Ona tu jest na przyśpieszeniu, czy tak mówi normalnie? Przecież ona brzmi jakby była nawiedzona. Amok w oczach i vibe laski z mema "Ty to też jesteś dobra, jak twoja matka, babka i siostrunia p----------a". Czym ona się różni od typowych p0lek, że prawiczki, znaczy prawaki akurat ją stawiają na piedestale?
  • Odpowiedz
@czarny_matt94:
Włączyłem i przesłuchałem te 3 minuty, choć zazwyczaj tego nie robię. Wy naprawdę musicie mieć takich kolesi żeby wam tłumaczyli takie rzeczy? Czy lubicie jak wam się poglądy zgrywają czy o co tu chodzi.
  • Odpowiedz
@czarny_matt94: W sumie to wygłosił po prostu oczywistości, które nieprzekonanych i tak nie przekonają. Szczerze mówiąc to nie wiem, co Rosja musiałaby o-----ć, żeby ci ludzie otworzyli oczy. Wydaje mi się, że nawet gdyby zbrojnie najechała Polskę, to i tak by się cieszyli że w końcu Putin przyszedł i "zrobi porządek".
  • Odpowiedz