Aktywne Wpisy

tesknilam_ +825
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +244
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

#bekazkonfederacji #bekazprawakow #polityka #wojna #bekazprawakow
"rosja broni wartości" XDDDDDDDDDDDDDDDD to jest komedia
źródło: c4d65eb283bd27497b310c6b84ef10de-orka-zimowa
Pobierzhttps://pl.wikipedia.org/wiki/Po%C5%BCyteczny_idiota
@czarny_matt94: pośrednio dostaje, w interesie części jej rodziny jest jak najszybsze luzowanie handlu z Rosją bo część jej rodziny siedzi w przemyśle futrzarskim, a w Rosji mają ogromny rynek zbytu.
@czarny_matt94: ale w sumie na czym innym ma zbijać kapitał polityczny? Ona nie ma żadnej wiedzy i kompetencji do niczego, wiec zeby sie przebic musi piszczeć i wykrzykiwać prorosyjskie hasła żeby o niej głosno bylo
źródło: e1911f6f-0258-49c1-a15f-699fc648a717-1_all_11912
Pobierz@Grzesiok: wartosci rosji - ogromny odsetek muslimów, zarazonych HIVem, chlanie wódki i sranie do dziury w ziemi.
źródło: Capture-1-1
PobierzWłączyłem i przesłuchałem te 3 minuty, choć zazwyczaj tego nie robię. Wy naprawdę musicie mieć takich kolesi żeby wam tłumaczyli takie rzeczy? Czy lubicie jak wam się poglądy zgrywają czy o co tu chodzi.
Cytując klasyka powiedz mi coś czego nie wiem.
@Kryspin013: @czarny_matt94: @Grzesiok: ciągle się śmiejecie, a kiedy zaczniecie to zagrożenie traktować poważnie? Jak za 2 lata wejdzie do rządu to też będzie beka i iks de?
@siepan śmiech i wytykanie pro rosyjskosci to jedna z taktyk zniechęcania do głosowania na nią
@siepan: ?