Aktywne Wpisy

VanHohenheim +14
źródło: temp_file7302627121822733600
Pobierz
1dlaczegoja1 +1
#slubodpierwszegowejrzenia
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym
Viola powinna zostać ekspertką. Czego ta Karolina właściwie chce od Kołcza? Co on takiego zrobił? Że powiedział "starajmy się dobrze wypaść w programie"? To taki grzech? Na jakiej podstawie sądzicie, że poszedł do programu po zasięgi? Gdyby Karolina chciała z nim być to myślę że byliby małżeństwem i za 20 lat. I też powiedzielibyście że on tylko udaje i wcale nie chce żony?
Prawdę mówiąc, Kołcz jest jedynym sensownym

źródło: 1000007946
Pobierzźródło: 1000007947
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: 1000007950
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Mega_Smieszek: chłopak pewnie pierwszy raz pile ręczna widział na oczy a że pewnie w mieście całe życie żył to gdzie miał zobaczyc jak się to używa? To tak jakbyś jakiegoś dzikusa z Sentinela ściągnął i kazał mu tego używać
Komentarz usunięty przez moderatora
a że dziady się tak zachowują to zrozumiałe bo chcą czuć się w czymś lepsi i wyjątkowi
Piła ręczna to wynalazek człowieka pierwotnego, jeśli zeciak nie potrafi jej używać, to tylko pokazuje gdzie na drabinie ewolucji się znajduje.
@Janexpol: No skoro typ z filmu tego nie potrafi, a małpy tak?
Myślę, że ten chłopczyk jest codziennie przyklejony do swojego telefonu, nie powinien mieć problemu, żeby sprawdzić jak używać piły.