Aktywne Wpisy

czerwony_kmer +123
No i jak tu przejść, wie ktoś? Zgłosiłem na straż miejską, na policję i nawet napisałem do inpost.
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
Ogólnie to polecam przez UD wysyłać zgłoszenia do dwóch służb jednocześnie. Nawet jak nie dostanie od nich mandatu, to musi tracić czas aby to z nimi wyjaśniać. Plus jeśli samochód jest w leasingu, to dwukrotnie bank naliczy opłatę za wskazanie rzeczywistego właściciela auta.
#samochodoza
źródło: IMG_1255
Pobierz
SzubiDubiDu +38
Chciałem tylko powiedzieć, że w Polsce tak około 90% infrastruktury drogowej* nie jest przystosowana pod szybką i wydajną logistykę. Większość ulic, które nas otacza było projektowane za komuny a wtedy jak chłop stanął z furmanką węgla na pół dnia na środku drogi to wszyscy to mieli w dupie bo przez ten czas przejechały 3 samochody a ludzie chodzili głównie po drodze bo chodnik nie istniał albo był krzywy jak uśmiechy naszych polityków.
I
I
źródło: b54621e714c86034f163c48ff2f2cc863c14c9e0334b379fe458167f229f5f43
Pobierz

Może ta dodatkowa płatność trochę coś zmieni..
#kaucja #systemkaucyjny #ekologia #patologiazmiasta
źródło: temp_file1305428070684708175
PobierzAha i dlatego chcesz uprzykrzyć życie wszystkim xD
Jeśli się boisz to spróbuj poobserwować, to może zrozumiesz że część społeczeństwa, nie robi tego nawet dla wygody, tylko na złość, ale są też inne przyny, np. wśród patologii ukształtowało się że odkładanie rzeczy na miejsce jest objawem frajerstwa(posłuszeństwo) to samo dotyczy np. kasowania biletów w komunikacji miejskiej
Takie osoby powinny być
@asdfghjkl: On nie ale już Józio menel odniesie
To nie ma znaczenia, żule pozbierają. W Niemczech jak jestem na mieście z kaucją to też nie noszę śmieci ze sobą do domu, ale zostawię gdzieś butelkę w widocznym miejscu to zaraz ją ktoś zabierze.
Tak to ludzi wrzucają do koszy.
Polska jest bardzo czystym krajem.