Aktywne Wpisy
kaszaamanna +2066
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
nie_umiem_inwestowac +401
źródło: 1000005415
Pobierz

Pytanie do par. Po jakim czasie najczęściej przychodzi w związku pierwszy kryzys/rozstanie/rozwód?
#zwiazki
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
Kiedyś zrobiłem tu ankietę, gdzie zapytałem czy po rozstaniu uważacie, że było widać jego powody już wcześniej. I jeśli dobrze pamiętam, zdecydowana większość odpowiedziała "tak". Z czym osobiście się zgadzam.
Więc jeśli jesteś w związku, któremu pisany jest koniec, to powody rozstania już widzisz :)
Jeśli dla ciebie kryzys = rozstanie to masz unikający styl przywiązania i tacy faceci nie są długo z żadną ,
Znam takiego faceta który z każdą jest po 2 lata czyli dopóki jest fajnie
Może poprostu cierpi a unikający styl przywiązania tacy facet są z kimś tylko do momentu jak jest dobrze , przy pierwszych problemach ewakuacja , sama znam takiego 35 lat i chyba już 10 ta laska z każdą był po 2 -3 lata max
Są poprostu ludzie którzy z problemami radzą sobie przez ucieczkę bo
Też racja, czyjeś zabawy też nie powinny być kosztem kogoś innego
@ElenaRain: i ile tak wytrwaliscie w poprzednim związku?
@moanira: z ciekawości ile te kryzysy trwały? I kryzys to np dużo kłótni czy co