Aktywne Wpisy

moll +15
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

cichyyx +6

Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
XD
ja widze dwie grupy polek ze zryta bania te mlode w szkole i te stare na emeryturze
Nie ma powszechnie obchodzonego "Dnia Zmywarki"; jednak 8 marca, który jest Międzynarodowym Dniem Kobiet, jest często przytaczany w tym kontekście, ponieważ pierwsze zmywarki zostały wynalezione i opatentowane przez kobietę, Josephine Cochrane.
@KRZYSZTOF_DZONG_UN poprowadź lud
źródło: IMG_9748
Pobierz@LukaszSZCZ: Włączyłem. Gadanie o Hołowni o Ziobrze. Dziękuję.
źródło: obraz
Pobierz@LukaszSZCZ: Włączyłem. Gadają o piłce nożnej a później o pogodzie. Dziękuję.
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora