Wpis z mikrobloga

#dzienchlopaka #radio #radiozet #zydkrecikorba
Dziś z okazji dnia chłopaka w radiu ZET w porannej audycji można zadzwonić i odpowiedzieć na pytanie „dlaczego NIE obchdzić dnia chłopaka” i dzwonią baby, ze facet to nie chłopak, że 1 czerwca przecież jest dzień dziecka itp. Oczywiście życzeń dla facetów brak! Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD
  • 145
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@stanley88 kurde, to tylko u mnie w biurze kolegom się pofarciło w ubiegłym roku - dostali prezenty 2x, bo zapomniałam, że kupiłam im w marcu i kupiłam też na koniec września xd
  • Odpowiedz
Wyobraźcie sobie te sytuację np 8 marca w dzień kobiet xD

@stanley88: Nie ma dnia dziewczynki. Jest dzień kobiet. W sumie dzień mężczyzny jest innego dnia. Więc mamy dzień chłopaka i dzień mężczyzny. To dlaczego nie ma dnia dziewczynki ?
  • Odpowiedz
@stanley88: wróciłem na wykop i od razu sobie przypomniałem dlaczego zrobiłem sobie przerwę. Bo przez takie posty hurtowo dodawane robiłem się zgorzkniały i wrogo nastawiony. Nie mówię, że to nie problem, ale o wiele lepiej się żyje mając w------e na takie sprawy, bo kobiet które złożą życzenia wcale nie brakuje.
  • Odpowiedz
@kidi1 Miliony ludzi słucha radia zwłaszcza w samochodach i na budowach zawsze znajdziesz makite która nadaje na vmax jakieś radio gulasz, już nie próbuj być takim snoobkiem
  • Odpowiedz
@peksik12: Bo miliony ludzi jeszcze nie potrafi myśleć samodzielnie. Na szczęście są też miliardy, które nie słuchają bo szanują samych siebie.
  • Odpowiedz
@kidi1 Czyli jadąc samochodem mam jechać na smutno w ciszy żeby myśleć samodzielnie (,)? A podcast się liczy do samodzielnego myślenia czy to też już jest januszowe? Jesteś jednym z tych którzy wyłączyli tv przepraszam radio a włączyli myślenie tak?
  • Odpowiedz
mam nadzieję, że identyczną akcję zrobią w dzień kobiet

@o__0: to musiałby istnieć dzień dziewczyny
Dzień mężczyzn jest po dniu kobiet w marcu....
Po co istnieje dzień chłopaka, nie wiem, tylko rozdrabnia świętowanie na 2 dni i konfunduje ludzi, którego dnia świętować. Powinna istnieć jedna data jako Dzień Mężczyzn i nikt nie miałby wątpliwości
  • Odpowiedz
@stanley88: tak to jest z tym dniem chłopaka, przez większość życia człowiek nie wie kiedy to jest... takie to święto. Podobnie z dniem ojca, czy mężczyzny. O tym ostatnim dowiedziałem się że istnieje jakoś grubo po 30.

@ElNiro: dzień chłopaka i dzień ojca obchodziło się w szkole i uczyło się o tym w szkole. Dzień ojca wpisany jest w kalendarze (każde), jest to święto na równi z dniem
  • Odpowiedz
żeby w tych czasach jeszcze słuchać radia?

@kidi1: A dlaczego niby go nie słuchać, jeżeli jest dobre? Ja osobiście często włączam radio "Kolor", regionalne na całe Mazowsze. Słucham lokalnych wiadomości czy całkiem ciekawych audycji. Jedyne co mi przeszkadza to skręt w lewo w polityce, ale mało tego tam na szczęście jest, więc da się wytrzymać.
  • Odpowiedz