Wpis z mikrobloga

mówią że to wyrok dla związku i że taką kobietę trzeba rzucić i nie ma już szans

@mirko_anonim: Zgadza sie, napewno coś jest na rzeczy, a to dopiero rok związku.
Pomyśl co by było np za pare lat po ślubie, jak na takim etapie słyszysz takie rzeczy ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
jak byście postąpili w mojej sytuacji

@mirko_anonim: ja bym ja podniósł i rzucił na łóżko i zerwał bym ubranie (zeby pokazać swoją siłę)
a potem zwaliłbym sobie konia (żeby pokazać swoją niezależność) ( ͡° ͡°)
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po pierwsze jak chcesz się żenić to najpierw szukaj przyjaciela, osoby która Cię będzie otaczała troską i empatią, gdzie będziesz miał gwarancję że jak włożysz coś od siebie to będzie to docenione o nie pójdzie na marne.. na drugim miejscu jest wygląd, choć on też jest ważny. Pamiętaj, że każda baba się odpala od czasu do czasu, zresztą każdy z nas czasem powie coś za dużo. Ważne żeby umieć
  • Odpowiedz
@mirko_anonim tzn ja bym sie tym nie przejmował, ale ty sobie zrob rachunek sumienia. Czy przypadkiem nie jestes zaslepiony, a tutaj jakieś red flagi nie wyskakuja i masz coraz wiecej oznak braku szacunku. Potraktuj to jak jednorazowy przypadek. Ale zapamiętaj na przyszlosc. I na pewno wydłuż okres przed ślubem, jesli taki planujesz.
a moja odpowiedz jest zawsze prosta: w wiadrze to i chochla nie zamiesza.
  • Odpowiedz
@De_Fault: No też może być ale w całej zabawie chodzi o to żeby nie pokazać że ten komentarz chłopa w jakikolwiek sposób ubódł tylko podchodzi do tego z lekceważeniem a im większy shok value tym lepiej xD

Ziarno zasiane zawsze jakoś kiełkuje w głowie i niech sobie dziewczyna rozkminia czy może jednak chłop robił jej matka xD

Dla lepszego porobienia w głowie można rzucić jakimś detalem, np że teściowa ma
  • Odpowiedz