@camelinthejungle: >> Mam znajomą parę lesbijek i twierdziły, że nie idą na wybory prezydenckie, bo Biejat i Tusk nie załatwili związków partnerskich, a obiecywali XDD. Zapytałem ich, czy ich zdaniem z prezydentem Nawrockim będzie o to łatwiej, to wywaliło bluescreen. Osoby z wyższym wykształceniem, świetnie zarabiające i światowe. Nie kumają, jak działa system polityczny w Polsce i się obrażają.
Jak z poprzednimi twoimi wpisami ciężko mi się zgodzić to tutaj
Jak z poprzednimi twoimi wpisami ciężko mi się zgodzić to tutaj niestety masz rację. Kiedyś widzialem ładne porównanie ze w polityce rzadko kiedy jest autobus który zawiezie nas do celu ale warto wsiadać do tych, które jadą chociaż w naszym kierunku - z tym wielu wyborców z pogranicza liberalizmu i lewicy ma problem. Z drugiej strony może to wynikać z tego, że z mojej obserwacji wyborcy drugiej strony zależy na tym żeby
Niedoszły ksiądz: Złożył hołd lenny Trzaskowskiemu od razu pod ogłoszeniu wyników pierwszej tury. Zdecydowana większość jego wybórców zagłosowała na Trzaskowskiego w 2
@kubanfs: Tak jakby gdyby w II turze zamiast Batyra, był ktokolwiek inny niż on, Memcełe, czy Braun, to głosowałbym przeciwko Trzaskowskiemu. Sam sobie to przegrał
@kubanfs co tu w ogóle robi Zandberg? 1. Jest w opozycji 2. Przepływ jego wyborców w drugiej turze był największy spośród wszystkich opozycyjnych partii
@Hrjk: alez bzdury wszyscy gadacie. Przyczyna porazki Trzaskowskiego jest to, ze polacy nie maja godnosci i wybrali alfonsa na prezydenta. Gdyby kaczynski wystawil gowno i i tak by wygrali xD
dla mnie taka wisienka było to jak schował flagę lgbt, pokazał tym samym że jest większa chorągiewka od tej flagi
@ButtHurtAlert: i to wszystko? xD fakt, wizerunkowo to był błąd bo mógł skomentować, że chowa bo to debata a nie jakiś teatr i gierki we flagi albo zostawić mówiąc że w przeciwieństwie do batyra nie odmawia nikomu obywatelstwa i nie segreguje ludzi. A tak wyszło głupio ale jedna gafa.
@xqwzyts ale to tylko jeden przykład nie chce mi się po prostu o tym rozpisywać, sam głosowałem na zandberga bo dla, mnie ani(kandydat obywatelski) chorągiewka pis ani chorągiewka po to nie jest wybór, w drugiej turze wybory miałem gdzieś a nawet lepiej że wygrał dla mnie pis bo PO by znowu się zabunkrowalo we władzy mówiąc jaki pis zły
źródło: 20250925_110539
PobierzJak z poprzednimi twoimi wpisami ciężko mi się zgodzić to tutaj
@Hrjk: 100% prawdy - na drugim miejscu są ministry z lewicy.
@xqwzyts dla mnie taka wisienka było to jak schował flagę lgbt, pokazał tym samym że jest większa chorągiewka od tej flagi
Na zdjęciu:
Niedoszły ksiądz: Złożył hołd lenny Trzaskowskiemu od razu pod ogłoszeniu wyników pierwszej tury. Zdecydowana większość jego wybórców zagłosowała na Trzaskowskiego w 2
1. Jest w opozycji
2. Przepływ jego wyborców w drugiej turze był największy spośród wszystkich opozycyjnych partii
@ButtHurtAlert: i to wszystko? xD fakt, wizerunkowo to był błąd bo mógł skomentować, że chowa bo to debata a nie jakiś teatr i gierki we flagi albo zostawić mówiąc że w przeciwieństwie do batyra nie odmawia nikomu obywatelstwa i nie segreguje ludzi. A tak wyszło głupio ale jedna gafa.