Aktywne Wpisy

CZLOWIEK89 +72
#wroclaw odnośnie tego pobicia to żeby ktoś przypadkiem nie zrozumiał, że bronię patusów. Nie bronię i uważam, że trzeba takie zwierzęta eliminować ze społeczeństwa. Nie mogę się jednak nadziwić jak to trzeba nie mieć instynktu żeby zwracać uwagę takiemu czemuś, że wbili w kolejkę w Żabce, przecież kilometra widać, że to agresory na b----e bez cienia myśli w głowie i to się nie może dobrze skończyć. To pobicie na dla

squanchySquanch +293
Tak powinny wyglądać nowe banknoty Euro, nawet nie chce mi się komentować tych oficjalnych wypocin zaprezentowanych przez EBC bo to szkoda strzępić ryja
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
#banknoty #hobby #waluty #euro #uniaeuropejska #ue #ekonomia #numizmatyka
źródło: y16i6ca52gfh1
Pobierz

Generalnie dostalem w----a bo w jakiejkolwiek branzy bys nie pracowal to powiedzmy w telekomunikacji jak ktos ci zalozy kable monitoring serwer itp i zadzwonisz dopytac jak sie np cos wlacza to czlowiek czlowiekowi odpowie juz bez jakichs dodatkowych oplat. Ale nie u pana wszechmogacego doktora - korona by mu z glowy spadla gdyby musial za darmo prolowi cos doradzic. Jeszcze gdyby ta minutowa konsultacja telefoniczna byla wyceniona na nie wiem k---a 50 zl, ale gdzie tam, 300 od razu. Zadzwonilem tam, opowiedzialem z kultura ze leczymy sie rok, zostawilismy worek pieniedzy u nich w klinice, kolejny worek pieniedzy czekal na wydanie na kolejne zabiegi i nam jako mlodym ludziom ktorzy im zaufali jest po prostu zwyczajnie przykro, ze jestesmy traktowani jak bankomat a nie pacjent. Odmowilem konsultacji i tej calej inseminacji i z zona szukamy innej kliniki.
Liczac ze chlop umawia wizyty co 10 minut a rzadko ktora wizyta to sama konsultacja a predzej jakies badania to chlop dziennie zarabia wiecej w tej klinice niz ja przez miesiac jako senior programista.
Sorry za chaotyczny wpis ale juz mam w----a na to wszystko i chcialem dorzucic od siebie cegielke do #konowalposting #lekarze #lekarz100k #bezplodnosc #polska #leczenie
@SaintInTheShell: Si, klinika będzie się skupiać na leczeniu a nie na wyleczeniu.
Z tą inną branżą to też prawda, inni ludzie po prostu nie są tacy pazerni.
Opisz całą tą sytuację, nawet kopiuj wklej jak nie masz siły jako ocenę tego miejsca.
Będą usuwać? Dodać od
uwaga leci update:
lekarz dzisiaj do nas zadzwonił oburzony, że ja wczoraj dzwoniłem i nakrzyczałem na recepcjonistke XD i, że jej było przykro i bardzo niefajna sytuacja XD po czym z łaską przez minute odpowiedział na pytania z smsa bez opłaty.
Pomijając fakt, ze NIE KRZYCZAŁEM tylko stanowczym głosem wyraziłem swoją opinie, że
źródło: IMG_4113
Pobierz