Wpis z mikrobloga

@Gandezz: z jakichś konkretnych celów akurat ogień? Zawsze jak widzę takie żeberka przy kuchence na których garnki się stawia to mam w pamięci ile to trzeba czyścić. Potrawy jakoś na ogniu lepiej robić?
  • Odpowiedz
@jan-kankan: @Gandezz Ja mam taki sprzęt Ninja i jak nigdy nie reklamuję żadnych produktów, tak ten mogę z czystym sumieniem polecić (ʘʘ)
Air fry, grill, pieczenie, garowanie ciasta, gotowanie na parze, gotowanie ryżu, kaszy, czy makaronu przy jednoczesnym pieczeniu mięsa... czego tu nie ma. Długo się zastanawiałem, ale warto było sięgnąć do kieszeni.

SFP700 się nazywa.
Majku_ - @jan-kankan: @Gandezz Ja mam taki sprzęt Ninja i jak nigdy nie reklamuję żad...

źródło: JPG-SFP700EU_Hero_Front_High_Closed_Combi_Chkn_Ziti_200C

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@Gandezz no ja właśnie z powodu braku miejsca musiałem wziąć taki otwierany od przodu, a szkoda, bo chciałem kupić model z pokrywą ciśnieniową, ale sie nie dało
  • Odpowiedz
@Gandezz: Tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) Do 0 rozwalić, skuć, pomalować, kupić zmywarkę, kuchenkę (lodówka jest), duży blat w kształcie L i szafki. Ogólnie kuchnia posłuży jeszcze trochę, ale nie mogę patrzeć na kuchenkę i zmywarkę już a mieszkam od 7 lat i chcę remont zrobić. Przy okazji kibel i łazienka też do remontu powinny iść ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@piotr-glabik to faktycznie dużo roboty, na co czekasz? ;)
Ja mam tylko łazienkę na dole do remontu, robię ją... Chyba czwarty rok xD Kiedyś zrobię ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gandezz: Na kasę XD Kończymy budowę domu do tego i 120000 poszło a i tak w środku na razie nie będzie wykończony i bez sprzętów. Trzeba się teraz odkuć z kredytów i zbierać na kolejny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Gandezz: to jest przypadkowa płyta czy Twoja? Bo ten palnik na środku wygląda jak taki pod wok. Ale bym chinola na czymś takim robiła ( ʖ̯)
  • Odpowiedz