Wpis z mikrobloga

• 0
@Sprus thx za info. Wątpię, aby to był dąb, bo to Ikea ;)
Nie wiem, jak był zabezpieczony, w sumie nigdy go nie zabezpieczałem, aczkolwiek przyjrzę się tematowi :)
  • Odpowiedz
  • 1
@FejsFak ale dla mnie to nie jest męczenie się, mam butle na wymianę, a wymieniam ją przy okazji. Jak dla kogoś to jest męczenie się to współczuję xD
Nie mam siły to co, mam ryć podwórko i pół kuchni żeby wstawić indukcję? XD
  • Odpowiedz
ale dla mnie to nie jest męczenie się, mam butle na wymianę, a wymieniam ją przy okazji

@Gandezz: ale ja mówię o tym, że nie możesz sobie niczego zaprogramować, ani czasu ani mocy grzania (wszystko na oko) a do tego trudniej się sprząta (wymiana butli to tylko wisienka na torcie)

P.S. Nie możesz na przykład zostawić czegoś na gazie i wyjść z domu bo c--j wie co się stanie a
  • Odpowiedz
  • 0
@FejsFak ale ja tego nie potrzebuje XD Serio. Gotowałem kilkanaście razy na indukcji i to nie dla mnie, wolę właśnie gotowanie "na oko". Tonjest żaden problem, przynajmniej dla mnie.
Sprzątanie fakt, trochę cięższe, a wymiana butli - dwie minuty.
Jak ktoś woli indukcję to spoko, ale ja wolę gaz, plus po raz kolejny zanzaczam - nie mam siły, więc indukcja odpada.
  • Odpowiedz
nie mam siły, więc indukcja odpada

@Gandezz: w pierwszej chwili myślałem, że słaby jesteś a potem sobie przypomniałem, że tak się kiedyś na wsi na 3 fazy mówiło XD
  • Odpowiedz
u ciebie wiatr zawieje, zdmuchnie płomień a potem wylecisz w powietrze albo się zatrujesz gazem i umrzesz

XDDDD

Jak ja was uwielbiam teoretycy. :D

@Krupier: daj mu spokój, chłop o istnieniu termopary dowie się za 50 lat xD
  • Odpowiedz
@Gandezz: Cudowna kuchenka. Nie dość że gaz, to jeszcze z palnikiem przystosowanym do gotowania bigosu xD do tej pory żałuję że u siebie takiej nie zamontowałem, tylko zwykłego na cztery palniki. Na całe szczęście podobnie jak Ty nie dałem się wkręcić w jakieś gównoindukcje. Oby służyła ()
  • Odpowiedz
  • 0
@chmlu tylko on pasował, Amici w sumie nie było takiej. Jeszcze była Teka i Samsung, ale Teka za wysoka, a Samsung miał z boku główny palnik.
@dr_papieros no myśleliśmy przez chwilę o takiej czteropalnikowej, bo czarna, ale stwierdziliśmy że srebrna też będzie git, a pięć palników to jednak już luksus xD
@bembik89 jakie szczegóły chcesz znać? Ogólnie to działa i jest to wielki gamechanger.
  • Odpowiedz