Aktywne Wpisy

Ksiega_dusz +128
750 zł/h stawka dla lekarza. Do dzisiaj pluję sobie w mordę, że poszedłem na mat-fiz. Pamiętam też, jak w liceum robili mi pranie mózgu, że jestem na jednym z najlepszych rozszerzeń, że potem czeka na mnie Politechnika, dobry zawód, pewna przyszłość. Stfu im na głupi ryj. Tak, jak zostałem zmanipulowany, ukształtowany i w pewnym sensie oszukany to mnie szlag trafia. W liceum chodziłem na korepetycje z matematyki i fizyki. Rozszerzenie z
źródło: Zdjęcie WhatsApp 2025-11-10 o 12.28.07_6429e52c
Pobierz
ordynarny_cham +235

#gotujzwykopem #pytaniedoeksperta #kuchnia
źródło: 1000031254
PobierzNie wiem, jak był zabezpieczony, w sumie nigdy go nie zabezpieczałem, aczkolwiek przyjrzę się tematowi :)
@Gandezz: współczuję, też się tak kiedyś męczyłem
@Krupier: gazu to dzbany właśnie używają
Nie mam siły to co, mam ryć podwórko i pół kuchni żeby wstawić indukcję? XD
@Gandezz: ale ja mówię o tym, że nie możesz sobie niczego zaprogramować, ani czasu ani mocy grzania (wszystko na oko) a do tego trudniej się sprząta (wymiana butli to tylko wisienka na torcie)
P.S. Nie możesz na przykład zostawić czegoś na gazie i wyjść z domu bo c--j wie co się stanie a
Sprzątanie fakt, trochę cięższe, a wymiana butli - dwie minuty.
Jak ktoś woli indukcję to spoko, ale ja wolę gaz, plus po raz kolejny zanzaczam - nie mam siły, więc indukcja odpada.
@Gandezz: w pierwszej chwili myślałem, że słaby jesteś a potem sobie przypomniałem, że tak się kiedyś na wsi na 3 fazy mówiło XD
@Krupier: poznać głupiego o uśmiechu jego...
@Krupier: daj mu spokój, chłop o istnieniu termopary dowie się za 50 lat xD
Dawaj więcej głupich tekstów, ośmiesz się bardziej. XD
@dr_papieros no myśleliśmy przez chwilę o takiej czteropalnikowej, bo czarna, ale stwierdziliśmy że srebrna też będzie git, a pięć palników to jednak już luksus xD
@bembik89 jakie szczegóły chcesz znać? Ogólnie to działa i jest to wielki gamechanger.