Wpis z mikrobloga

@Szymif: przecież kobiety to królowe w zrzucaniu odpowiedzialności na facetów. Ona musiała się dymać z bad boyami, Tego nie dało się uniknąć, oni jej wchodzili do sypialni setkami, nie miała jak uciec.
  • Odpowiedz
@Szymif: druga część tej wypowiedzi to oczywista bzdura, ale pierwsza to rigcz, jak się wykopkom wydaje, że tabun spermiarzy na tinderze to gwarancja związku to xd prawda jest taka, że nawet znalezienie porządnego bolca to nie jest taka prosta sprawa w tłumie mitomanów.
  • Odpowiedz
@medix: (niestety) nie jestem NEET

@Ulquiorra Dla jej matki pewnie był bym dobry FACET za brzydki nie jestem, za ładny też nie. Wygadany kiedyś byłem, teraz to już nie chce mi się być dynamicznym. Ale jej matka pewnie myśli że jej córcia to złote dziecko i księżniczka i wogóle to faceci ją ranią całe życie to nie jej wina przecież...

Ale po co ja się w ogóle produkuje... A
  • Odpowiedz
@loginnawykoppl: kiedyś kobiety sobie w miarę z tym radziły, a mianowicie, nie ruchały się z typem, dopóki go lepiej nie poznały. A dzisiaj. Często i gęsto pierwsze, góra 2 spotkanie i do wyra. A później zdziwienie, że facet dostał co chciał i poszedł szukać innej suki.
  • Odpowiedz