Wpis z mikrobloga

Chłop nie trzyma ciśnienia, jak dla mnie nie nadaje się na dyplomatę

@Tom3kt: Rolą dyplomaty nie jest całowanie wrogów po dupie w sytuacji gdy pogrywają z nami naruszając naszą przestrzeń powietrzną
  • Odpowiedz
jak dla mnie nie nadaje się na dyplomatę

@Tom3kt: dobrze że zdanie wykopków jest nic nie warte xD dla was najlepszym ministrem byłby Bosak, mentzen albo DZIKI TRENER
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio przecież jak byli rozważani kandydaci na prezydenta, to tak przekonywali, że Magierowski nie jego PiSowski, że jest niezależny itd. Teraz już jest PiSowski?
  • Odpowiedz
@fidelio-fidelio: Magierowski to chyba się stara odzyskać posadę ambasadora, bo jak widzę jego ostatnie wypowiedzi to dużo mu bliżej to rządowego "z Trumpem trzeba, ale bez miłości" niż pisowskiego "Trump powiedział Polska, czemu nie bijecie pokłonów?" xD
  • Odpowiedz
Chłop nie trzyma ciśnienia, jak dla mnie nie nadaje się na dyplomatę

@Tom3kt: gdzie jest ta granica trzymania ciśnienia? Jak zamiast dronów będą MIGi, jak przez przypadek czołgista przełamie szlaban graniczny czy co?
  • Odpowiedz
@ProstyKrzywy: Trochę nas przyzwyczaili do miernot przez ostatnie lata, ale 80% czasu patrzenia na kartkę, którą powinien mieć wykutą na blachę, to dosyć słabo jak na "elytę", odbiera to powagę tego co mówi.
  • Odpowiedz