Aktywne Wpisy

Piter1489 +377
Jej rodakom np. trafiło się, że mogą zostać rozerwani na froncie przez granat zrzucony z drona ze styropianu ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
#pieklokobiet #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 1000011958
Pobierz
kaczoor +172
źródło: temp_file3894560270093818920
Pobierz

@asdeusz-konopielka: Myślałem że mowa o skutecznych sposobach, a nie takich po których idzie się prosto do pierdla xD Po czymś takim ślady w całym domu będzie można jeszcze po latach znaleźć. Kombinezon xDD
Nie wspominając już o tym, że rzeczy spuszczone w kiblu nie znikają w próżni, o kościach udowych, miedniczych czy czaszce.
Człowiek to nie jest kurczak x60 xDD
@Critic: ja tylko w filmach, nie wiem czy ktoś to stosował na serio, a imo jest naprawdę logiczne.
Przecież nie trzeba burzyć, wystarczy w kilku miejscach odwierty porobić ¯\(ツ)/¯
W samym betonie bez sensu, bo jak wyjdzie na jaw to odwiert można zrobić i tam będzie jakieś dna. Jeśli już to logiczniej byłoby zakopać pod fundamentem, tyle tylko, że trzeba wziąć pod uwagę fakt, że mało kto ma dostęp do budowy do tego stopnia, żeby taką operację przeprowadzić. IMO najlepsza opcja
W takim układzie studzienka. Z takimi mało uczęszczanymi cmentarzami, to najłatwiej na wschodzie. W sensie, tylko w biedniejszych miejscach Polski takie widziałem.
źródło: image
PobierzPo wydmach często pijani turyści łażą, i istnieje ryzyko, że wtedy się osuną i odkryją ciało xD No i mając 2 chłopów masz
@PowiatowyBanan
A ze swojej okolicy słyszałem o gościu, który tak wybetonował sobie swoją żonę. Wpadł tylko dlatego, że ktoś go widział w innym miejscu niż było to w jego alibi. Gdyby nie ta rozbieżność, to
@Zgrywajac_twardziela: czasem nie ma wyjścia, a jeszcze żyją ludzie z odpowiednimi znajomościami z lat '90. Pomijając wyrzuty sumienia, bałbym się o możliwość szantażu. W zasadzie do końca życia jesteś na łańcuchu.
W sumie ciekawe czy policja w ogóle podejmie temat
@aversxx Wołaj jak będziesz miał bagiety na chacie xD
Nie mam wiedzy w tym temacie, ale zakładam, że obecnie jest jakaś technologia która by pozwoliła "przeskanować" fundament, czy to jakimś sonarem, czy roentgenem. Zgodzę się, że byłoby to problematyczne, ale jakby policja miała pewny trop
W Polsce jak w lesie, jeśli chodzi o policję, mojego kolegę wisielca szukali pół roku, a wisiał w lasku przy polnej drodze. Jak wywieziesz do jakiegoś lasku w polach, przykryjesz ziemią i ściółką nie ma opcji, że znajdą takie ciało.
Wiem, że takie rozkminy wydają
O całej masie takich zbrodni czytałem które wyszły po latach, bo kogoś sumienie gryzło, i wydał zabójcę, więc IMO to bardzo ryzykowna opcja.